Sayfa 763/2404 İlkİlk ... 26366371375376176276376476577381386312631763 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Beş dakikalık Grafiğimiz bunu NASIL yorumlamalıyız HEP beraber fikir üretelim doğruyu bulmak adına 15 dakikalık gecikmeli ortamdan alıntıladım ekranım şu an için yok ....

ben grafiklerde daha geniş pencereden bakarım ... benim için önemli olan noktalardan biri marjlardır.. gün içi grafikler tamamen aldatmaya yönelik olup algılar ile oynamanın en net biçimidir... bu grafikte tepki vereceğini gösteriyor... ama asıl amaç ne ... bunu yakalamak gerek... benim düşüncem artık ufak bir düzeltme yönünde ....buna göre oynuyor... yoksa bana bugün 2000 puanın üzerinde kazanç verirmiydi ..asla.... ana pozum sabit ...grafları beni bir noktaya kadar ilgilendiriyor sonrası genel görüntüdür kısacası....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
    rosense, Last Trader, lsc, mert45+, Rock'n Roll, sinterklass

Bak hepside seçkin dostlar sıralanınca zevke geliyorum
    misafir sayısı arttığında yada kızdığım isimlerin geldiğinde performansım kesinlikle düşüyor ...
    performansi düşürmem umarim abi..

rastgele denk geldi bu forum haberim yoktu
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

3.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    performansi düşürmem umarim abi..

rastgele denk geldi bu forum haberim yoktu
    Uzun zaman dır sizi takip ediyorum aksine performans artıracağınızı düşünmekteyim

cisim agirlasmis bence tasiyamiyorlar 132 kapanis on numara olurdu
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Uzun zaman dır sizi takip ediyorum aksine performans artıracağınızı düşünmekteyim
    bu ara benim performans biraz dusuk yalnız )))) eşref saatim de degilim

6. Almanya ile gelinen noktadan dolayı mı gevşedik ?

Türkiye - Almanya ilişkileri açısından bazı önemli tablolar:

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Demin de yazdım ..R&R hocam gibi ayrı bir hesaptan günlük tradelik hesap açmak lazım ...mesela tee sabahtan yazdım 133400 graf da gösterdim 350 gördü geldi 975 gördü ..day trader olsaydım ne güzel sabah açılışta ver 1500 point ordan ee burdan da 600 point al sana 2100 point...

Yazarkene kolay da yaparkene olmuyor ...zuhahahahhahaaaa
    4 aracı kurum 2 pc ... diğer pc ana işlem terminalim... sadece bağlanır işlem yaparım ..gazete bile okumam o pc den ... benim kalbim o bu pc benim gibi yalama olmuş ... nerde baldırbacak var girer bakarım .. yazarım çizerim... hanım görürse bu yazıyı ayvayı yedik zaman zaman sigorta atarım .. çapraz işlemler yaparım ..esnek olma avantajını herzaman kullanırım.. çok net karda yürüyüp iz bırakmamaya çalışıyorum ... herif yakalarsa pis çarpıyor çünkü düzeneği iyi kurduğun zaman avlanmak kolay oluyor ....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

8.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    bu ara benim performans biraz dusuk yalnız )))) eşref saatim de degilim
    Bu ara hepimizde performans düşüklüğü var ..bi tek R&R hocamız mavi hap almış gibin

Last Trader hocam ...online samimi yazan bir forumdaş ve benim de arkadaş listemdesin ...rahat ol burda ...

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 763/2404 İlkİlk ... 26366371375376176276376476577381386312631763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •