Sayfa 764/2404 İlkİlk ... 26466471475476276376476576677481486412641764 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    bu ara benim performans biraz dusuk yalnız )))) eşref saatim de degilim
    Bir kaç gündür bizim de performans düşük (vob da ) önemli olan paylaşım , hoş sohbet
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

sort 24 e alaman olayini yazdık kimse anlamadi ondan sonra pala caki verdi zaten.....esede arabistana falan hatta rusya ya benzemez çökeriz yani....o taraf ciddi bakalim nasil gelisecek
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Bir kaç gündür bizim de performans düşük (vob da ) önemli olan paylaşım , hoş sohbet
    rosense performansi iyidir ....

sort 24 topiği çekilmez oldu artik bir iki kişi kaldi sadece
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4. diğer hesaptan 625 den 6 long bakalım ne yapacak

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    4 aracı kurum 2 pc ... diğer pc ana işlem terminalim... sadece bağlanır işlem yaparım ..gazete bile okumam o pc den ... benim kalbim o bu pc benim gibi yalama olmuş ... nerde baldırbacak var girer bakarım .. yazarım çizerim... hanım görürse bu yazıyı ayvayı yedik zaman zaman sigorta atarım .. çapraz işlemler yaparım ..esnek olma avantajını herzaman kullanırım.. çok net karda yürüyüp iz bırakmamaya çalışıyorum ... herif yakalarsa pis çarpıyor çünkü düzeneği iyi kurduğun zaman avlanmak kolay oluyor ....
    Sistem güzel hocam ,saat gibin takır takır çalışıyor MAŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

sağlam hacimli iki gun eksi olsa yârin kapanis cok kanli olur

132 bugun yârin 130 ve asagisi mesala

kendimi ciğerci dukkaninda sandim

7.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    rosense performansi iyidir ....

sort 24 topiği çekilmez oldu artik bir iki kişi kaldi sadece
    hocam hoşgeldin renk kattın ... birşey sormak istiyorum müsadenizle...hisse net format yemeden önceki nickiniz de bu muydu... şayet aynı ise cafe trade topiğinde çok güzel yorumlarınız oluyordu...üye olmadan takip ettiğim dönemlerde...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    diğer hesaptan 625 den 6 long bakalım ne yapacak
    .575 10 oldu

Sayfa 764/2404 İlkİlk ... 26466471475476276376476576677481486412641764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •