Sayfa 768/2404 İlkİlk ... 26866871875876676776876977077881886812681768 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    ...sen önünü görmezsin ben kağıt kalem elimde hasap yapar .. nasıl başarı çıkacak buradan merak ediyorum
    Gerçi orayı aşalı baya olmuştur senin de ADEM bey in SOSYAL medyadaki iletiler gibi çalışmalara mı merak sarıyorsunuz ?

EkoOcean EN YAYGIN OLARAK KULLANILAN FORMASYONLAR- YORUMLARI ÇİZİMLER VE YORUMLAR BANA AİTTİR HERKESTE MUTLAKA OLMASI GEREKİR ...

2. [QUOTE=rosense;667198]Gerçi orayı aşalı baya olmuştur senin de ADEM bey in SOSYAL medyadaki iletiler gibi çalışmalara mı merak sarıyorsunuz ?

kara kalem defter... çalışmalırım şekiller üzerine değildir benim ..sadece rakkamlar... sonuçlarıma öyle ulaşıyorum ..neredeyse 30 yıldır ... alışkanlıkları atmak kolay olmuyor .... bugüne kadar inanın hiç bar takibi yapmamışımdır... sadece rakkamlar .... rakkamlar candır... görsellik show ,göz boyama ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3. şu an sadece 133 625 maliyet 20 kısa var
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    kara kalem defter... çalışmalırım şekiller üzerine değildir benim ..sadece rakkamlar... sonuçlarıma öyle ulaşıyorum ..neredeyse 30 yıldır ... alışkanlıkları atmak kolay olmuyor .... bugüne kadar inanın hiç bar takibi yapmamışımdır... sadece rakkamlar .... rakkamlar candır... görsellik show ,göz boyama ...
    FONEMAN de aynısını söylemişti bir kaç gündür görünmüyor para saymakla meşkul heralde

5. DJİ 3 saat daha yükseliş olarak devam edebilir bu da bizi yukarıdan kapatır bu da bir seçenek ....
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

6. ilk iletilerimde vardır bunlar... grafik kopyalamayı bile beceremiyordum ..vedat başkan sağolsun yol gösterdi de öğrendik....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    şu an sadece 133 625 maliyet 20 kısa var
    Bizim vadeli tarafı ne kadar ilgilendirir bilemiyorm USD/TRY Dolar gevşiyor beş dakikalık GRAFİĞİNDE ..

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    DJİ 3 saat daha yükseliş olarak devam edebilir bu da bizi yukarıdan kapatır bu da bir seçenek ....
    bence cik cik .......ters gidiyoruz bugun biz oncuyuz
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Sayfa 768/2404 İlkİlk ... 26866871875876676776876977077881886812681768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •