Sayfa 774/2404 İlkİlk ... 27467472476477277377477577678482487412741774 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. yukarı yoklama yapacak daha ... dümdük inmez mendebur ..her iki tarafa poz bozdurmadan olmaz bu işler....

- gap atarsa beni aşar ... ozaman kafası harbiden bozulmuştur..ölü taklidi yaparım
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    flat sorusunu sinter hocama sordum ..alıntı yolda düşmüş yazı kalmış
    yok hocam 26 kısam var 62 di sanırım maliyet diğer 200 den vurduklarım flat oldu
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    yukarı yoklama yapacak daha ... dümdük inmez mendebur ..her iki tarafa poz bozdurmadan olmaz bu işler....
    abi sanki algilar degisti hic düşmeyecek gibi bir hal aldi, millet ne hayalle longa daliyordur burdan,daliyorsa işlem tamamdir düzeltme değil cokus olur resmen
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4. müjde veriyorum müjdemi isterim .... 2 saat daha buralarda takılsa yeterli bendeki saatlik düşüşte 2-3 bar kaldı aşağı kırdığında sert hareket kaçınılmaz....

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    yok hocam 26 kısam var 62 di sanırım maliyet diğer 200 den vurduklarım flat oldu
    günlük harçlıklar cepte yani...birde long vurdun... güle güle harca...

bu kavga burada bitmez... yapacak önemli işlerimiz var... daha para sayacaz

6. Mert abim karanlık odada elinde bıçakla bekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    müjde veriyorum müjdemi isterim .... 2 saat daha buralarda takılsa yeterli bendeki saatlik düşüşte 2-3 bar kaldı aşağı kırdığında sert hareket kaçınılmaz....
    yarın iki saat yukarı sürer tutar orada ...senin resim suya düştü ...aaa long devam ..yedir palam yedir..

gerçi endeks cesedi masada bıraktı ... hisselerin çoğu kefeni giydi... yarın da çok para yazarrr )

8.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    günlük harçlıklar cepte yani...birde long vurdun... güle güle harca...

bu kavga burada bitmez... yapacak önemli işlerimiz var... daha para sayacaz
    İnşallah hocam ... 30 küsür verdik sadece viop a önce şunu bir çıkaralım sonra show time deriz

Sayfa 774/2404 İlkİlk ... 27467472476477277377477577678482487412741774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •