Sayfa 783/2404 İlkİlk ... 28368373377378178278378478579383388312831783 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. GOLTS Flama hedefine bakarmısınız ..........

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    o işin kolayı hepimiz karar alır gidelim kafamız rahat olsun dersek benim gönül verdiğim mekanda toplanırız
    rosense hocam ,ben ezelden beri gizli mekanlara karşıyım...

Okumak isteyen okur yazmak isteyen de yazar ..mesela x bir topiği okumak istiyorum ama yazmak istemiyorum ..ne olacak? zorla üyelik olur mu?okumak herkesin hakkıdır ..birisi okur kendisine yakın hisederse de gelir ortama uygun seviyeli yazar paylaşır...zorla mı yazdıracağız serbest olmak her zaman iyidir.

Benim yanımdayken rahat ol keyfini sür.

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

3. R&R hocam trade var mı .... diğer hesabı şimdi açtım tekrar aşağı gelirse dönüş emaresinde 10 long giricem
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    R&R hocam trade var mı .... diğer hesabı şimdi açtım tekrar aşağı gelirse dönüş emaresinde 10 long giricem
    benim 2 saatlik bardan 2 tane azalan lazım düşüş için yani ikindiye kalabilir düşüş

nerde o eski düşüşler ? bugünde bir film olmayacak 132 kapatsak yeter gibi...

not isine ne diyorsunuz abilerim pozisyonla gircekmisiniz?
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    R&R hocam trade var mı .... diğer hesabı şimdi açtım tekrar aşağı gelirse dönüş emaresinde 10 long giricem
    var var..olmamı..825 den salladım long
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    rosense hocam ,ben ezelden beri gizli mekanlara karşıyım...

Okumak isteyen okur yazmak isteyen de yazar ..mesela x bir topiği okumak istiyorum ama yazmak istemiyorum ..ne olacak? zorla üyelik olur mu?okumak herkesin hakkıdır ..birisi okur kendisine yakın hisederse de gelir ortama uygun seviyeli yazar paylaşır...zorla mı yazdıracağız serbest olmak her zaman iyidir.

Benim yanımdayken rahat ol keyfini sür.

Sevgiler
    gizli mekanlara karşı olmak benimde işime gelir
    bir zat neden misafir olarak gelip topiği okur ?
    çok basit nasıl olsa gerçek bilgini isteyen yok senden at kafadan bir isim üye ol "rosense" gibi benim gerçek kimliğimi mi gösteriyor ?

8.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    var var..olmamı..825 den salladım long
    Hayırlısı inşallah

Mert abim bir rüya gördüm çıksa da çıkmasa da akşam anlatırım ama huzur içindeyim şu an

Sayfa 783/2404 İlkİlk ... 28368373377378178278378478579383388312831783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •