Originally Posted by dalgacı Originally Posted by dalgacı subat vade dalgacı hocam eline sağlık ...yalnız şubat vade tarih aralığı doğru değil. Teşekkürler.
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by ALPER eyvallah patron. herkeşlere günaydın. mert hocam sen şimdi harbiden annen baban torun istiyor diye amerikadaki kariyerini bırakıp da buraya mı geldin Günaydın alperim Evet istiyorlar diye geldiğim doğru ama Amerikada kariyerim falan yoktu ıttırı fıttırı işler peşindeydim hahahhahaa
Originally Posted by mert45 Günaydın alperim Evet istiyorlar diye geldiğim doğru ama Amerikada kariyerim falan yoktu ıttırı fıttırı işler peşindeydim hahahhahaa zamanında aynı zokayı ben de yuttum emenike. yalnız ben zamparalık kariyerime devam ederim diyordum amma kazın ayağı öyle değilmiş. peh.
zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.
Originally Posted by ALPER zamanında aynı zokayı ben de yuttum emenike. yalnız ben zamparalık kariyerime devam ederim diyordum amma kazın ayağı öyle değilmiş. peh. Tabii oolm ya tek eşli olmak iyidir aynen güvercinler gibin hahahahaaa
vob
gr
vob nisan
Gittim vob 24 e paylaşımlar yaptım itibar alabilirmiyim deyi Gör Allah ın işine Finans ve Muhabbet Mekanındaki kardeşlerimden geldi he he
Forum Rules
Yer İmleri