Sayfa 88/2404 İlkİlk ... 38788687888990981381885881088 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    citiwan hocam ,bu grafdan anladığım endekste düşüş bekliyorsun :ihh: mor ok hangi seviyede? 86000 mi
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Gittim vob 24 e paylaşımlar yaptım itibar alabilirmiyim deyi Gör Allah ın işine Finans ve Muhabbet Mekanındaki kardeşlerimden geldi he he

citiwan hocam bu mekan bu alemin bir üst versiyonudur
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    citiwan hocam ,bu grafdan anladığım endekste düşüş bekliyorsun :ihh: mor ok hangi seviyede? 86000 mi
    Sizin gibi bir Profesyonel nasıl olurda DÜŞÜŞ bekliyor diyebilir ?
    ben ok gösterilen yerden sonra Düşüş gelirmi diye kendi kendime konuşuytordum ..

mor ok : 86.285

4.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Sizin gibi bir Profesyonel nasıl olurda DÜŞÜŞ bekliyor diyebilir ?
    ben ok gösterilen yerden sonra Düşüş gelirmi diye kendi kendime konuşuytordum ..

mor ok : 86.285

hocam profesyonel filan değilim ya ,yani borsada profesyonel değilim hahahhaaa

86285 kritik anlaşılan , eline sağlık çok güzel analizlerin var iyi de bir paylaşımcısın ..devam
    Hayat hoş gerisi boş

52 yaşında biri olarak ben Köyden geldim Benim için Eğitim çok önemli inşaallah birbirimizin yanlışlıklarını uyarıp doğruyu bulalım ...

Birinci resim Atom bombası atıldıktan 1 hafta sonra,
    ikinci resim tusunami faciasından 1 hafta sonra Japonya'da eğitim

Sömestri sonrası 3 hafta olacak nerdeyse üniversitede derslere gelen giden yok eğitimmiş yesinler o diyenleri ...

6. citiwan hocam çok haklısınız gerçekten bu japonlar acaip araplar da fena değil sankim
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

citiwan hocam çok haklısınız gerçekten bu japonlar acaip araplar da fena değil sankim
    Hocalık la uzaktan yakından hiç bir alakam yok ne yapıyon sen bilmeyende bişi zannedecek yapma lütfen ..

Erdal Buyukbas
    Asıl film 1 MART tarihinden sonra .. Şu an piyasada KY hangi yönde ise margin için onlar Elinizdeki mallar STOP oluyorsa stop olun. Artık margin için %2,5 luk hareket yapmalarına gerek yok. Az bir harekette dahi ..

Sayfa 88/2404 İlkİlk ... 38788687888990981381885881088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •