-
Selam arkadaslar. Baslikta sanirim kisa yoldan zengin olmayi dusunen pek bir insan yok. Bu da su an basligi takip edenlerin bir cogunun bilincli birer yatirimci adayi oldugunu gosteriyor. Ancak ben konu acildiginda bir kac degerli temettu emeklisi abilerimin verdigi ogutler arasinda sunu hatirliyorum. "Gencken olabildigince risk alip yatirimin ilk yillarinda agresif hareket etmek." Acikcasi ben de 20 li yaslarin sonunda bir arkadasiniz olarak (ev kredisi, borc ve cocugunuz yoksa) bir kac yil her firsatin degerlendirilerek ana paranin olabildigince buyumesi gerektigini dusunuyorum. Uv ile ilgili bir cok ornek kulagimiza hos geliyor. Ancak temettu hissesi de alacak olsaniz portfoyunuzu ilk olusturdugunuz meblanin onemi buyuk. Her ay 1000 er tl lik temettu hissesi alimi size 20 yil sonra x temettu veriyorsa baslangicta 50 bin tl + her ay 1000 tl lik hisse birikimi (bedelsiz veren hisselerde) size 2x 3x lik temettu olarak donebilir. Bu nedenle arada bir de olsa deneyimli arkadaslarimizin abilerimizin bizlere bu konudaki deneyimleriyle bakis acisi kazandirmasini cok isterim. Iyi gunler.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri