Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
Bugün sizden hiç yorum/yazı alamadık diye hayıflanıyordum ki yine günü bilgi aktarımı ile kapattiniz. Teşekkürler sn.selka.
Ve bugün USD gidişat yorumu da almak isteriz sizden. Alistirdirdiniz bizi günlük yorumlariniza
Sn.Bir esnaf (İsminizi bilmeme rağmen izniniz olmadığı için Nıck Name ile hitap ediyorum) çok teşekkürler.. Bugün 3,82 TL den 10 K USD daha satış yaptım.. BIST bize göre yüksek. Düşüncem o ki; BIST yabancıya göre ucuz kalıyor.. (TL Bazında Değil)

Hal bu olunca BISTte saçma bir şekilde 115-120 aralığını bekliyorum. Çünkü USD bazıdna BİST ucuz.. 110 lerden çıkıp 3,82 TL den USD alacak kadar alık değiller...

Lakin USD kurunu 3,75-3,80 bandına kilitleyip BIST i 120,000 e çekebilirler ise ellerinde fazla TL olucaktır. İşte o vakit BIST te satış dalgası olabilir...

Bu arada eşimde bende çalışıyoruz. Evde biri ortaokul diğeri anaokul 2 adet çocuk olunca inanın yazmak bazen piyasayı takip edemiyorum...

Mesela bugün bir ara 3 gibi bir baktım USD 3,82 TL hemen satış verdim.. Günün Yükseği mi düşüğü mü inanın bakamadım bile...