Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    ne yapabilirler ki ?
    tl'yi değerli kılacak her şeyi yapabilirler. faiz artışı da dahil.

Sayın happy o zaman tl de yok piyasada.diye dusunuyorum

Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    2-3 haftadır doların bundan sonraki hedefinin 3.50 olduğunu yazıp yüzlerce KYye short açtıran KamarStyle twitter hesabını kapatıp kaçmış.
    bu mustafa kamar mı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    Sayın happy o zaman tl de yok piyasada.diye dusunuyorum
    tl de sıkılaştırma var ama yeterli değil. dolardaki volatilite zararlı düzeyde. bunun önüne geçilmeli.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu mustafa kamar mı
    Evet Mustafa Kamar.

Önemsiyorsan dolar hedefleri şöyle: 3.62 - 3.50 - 3.30

Halil Reçber de 3.30dan bahsediyormuş. Ben bir soru sordum, bana küfürlü özel mesaj atıp, yasaklamış twitlerini okuyamıyorum Halilin. Sorduğum soru da şu:
    "Üstat, hedefi tutan twitler duruyor, tutmayanları siliyorsun, hepsi dursa da genel performansınızı görsek olmaz mı?"

Dolardaki volatilenin benim için tek açıklaması var.ulkeye dolar giriyor.tl diki gevşeklik bunedenle

Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Evet Mustafa Kamar.

Halil Reçber de 3.30dan bahsediyormuş. Ben bir soru sordum, bana küfürlü özel mesaj atıp, yasaklamış twitlerini okuyamıyorum Halilin. Sorduğum soru da şu:
    "Üstat, hedefi tutan twitler duruyor, tutmayanları siliyorsun, hepsi dursa da genel performansınızı görsek olmaz mı?"
    Halil Reçber bu arkadaş düşecekdiyorsa o emtia çıkıyor ,çıkacak diyorsa düşüyor..Tam bir ters indikatör......

8.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Evet Mustafa Kamar.

3.62 dışında elle tutulur bir yanı yok. sadece o da gap vardı belki kapanır diye.

Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •