Alýntý Originally Posted by 1BRAH1M Yazýyý Oku
Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satýþ fýyatlarý belli olursa haftaya bu tartýþmalarýn yerini "çaðrý fiyatýna verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatýndan ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacaðýmýz en önemli konu þuan.

Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleþirse cagri fiyati 10 ila 12 arasýnda olacak. Dýþ piyasalarýn borsanýn doholun hurgz nýn ne olduðu beni ilgilendirmiyor. Dolarýn yükseliþi kaðýda olumlu yansýr.

Satýþ fiyatý 1.1 milyar usd burada anlaþmýþlar önemli kýsmý bitmiþ. Þimdi oturup hangi firmaya ne yazacaðýz hesabý yapýyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açýklýk oraný en düþük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açýk olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çaðrý maliyeti en düþük olacak kagit halka açýklýk oraný dusunuldugunde. Haftaya bu iþ netleþmis olur. Hedef çaðrý fiyatý tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kýbrýsta olsun ;)
Bu arkadaþýmýz yeni ama en iyi yorum yapanlardan.(kargaþa çýkarmayýn,sürekli at yarýþý anlatan spiker gibi al-sat vs de yazmayýn bu adlarý geçen kiþileri takip edin kazanmanýz için daha faydalý olacaktýr.)

YTD