Originally Posted by
1BRAH1M
Geleceðinin parlak olduðu konusunda hemfikirim. Ama þirket aktif ve pasifiyle satýlacak. Sonuçta bir süreç meselesi bu. Hurriyetin özkaynaklarý þuan 300 milyon. Geçen yýlki zararý kadar bu yýlda zarar edecek muhtemelen. Özkaynaklar 0 lanacak. 2 ihtimal var ya bedelli sermaye artýþý yapacak yada sermayesi güçlü bir þirketle birleþecek. Alan grup sermaye koymasý lazým hurriyetin yola devam edebilmesi için. Bu iþlemlerden sonra kamu reklamlarýný da alacak ve önü açýlacak tabikide. Ama þuan itibarýyla DGZTE mi HURGZ mi dersen ben yorum yapmýyorum bilançolarý yapsýn.
eyvallah hocam yorumunuz güzel olmuþ fakat borsada bilançolar zor para kazandýrýr ancak ov veya uv de
kötü bilançolular ise özellikle satýþ hikayeleri ile daha iyi performans gösterirler ( örnek banvit )
neden çünkü birisi zaten iyi de yönetilse kötüde bellidir bilançosu fiyatta ona göre iyidir tabiki çok daha iyide olabilir
kötü olan yeni bir kan deðiþimi ümidi ile daha iyi yönetileceði düþünülerek kýsada daha iyi kazandýrabilir
tabi þuana kadar hurgz yaptýðý hareketler benim düþüncemi çürüttü ama süreç devam ediyor...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri