Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    İkiz kuleler konusunda o bahsettiğin teorinin doğru olup olmadığı tartışılıyor zaten. Bi senin haberin yok anlaşılan. Menfaati varsa Amerika 4000 vatandaşını düşünür mü sanıyorsun? O kadar vatandaşını düşünse 2.dünya savaşı ve Vietnam dahil diğer savaşlara girip de yüzbinlerce vatandaşını kaybetmezdi. Hem meseleyi sadece tek bir papaz meselesine kadar indirdiysen hiç buralarda dolaşma git yat. Mesele papaz meselesi değil. Papaz olmazsa başka mesele olacaktı. Madem ki papazı düşünüyordu da bu adam yeni mi tutuklandı? Adam 1,5 yıldır tutuklu zaten.. Afganistanda nasıl bir petrol olduğunu görmek içinse Asya haritasını önüne alıp şöyle bi bakman yeterli olur diye düşünüyorum. Gittiğin 17 ülke arasında orası yok anlaşılan. En azından üzerinden uçtuysan etrafında hangi ülkeler ve milletler var ve burada olmak Amerika için neden önemli diye bi baksaydın burada en azından bizi laf anlatmak zorunda bırakmazdın. Veya boşver, en iyisi sen Amerika Afganistan a demokrasi götürmek için oraya gitti diye bil.. O konuştuğun şahıslar da gelen füzelerin ellerinde dürbünle hangi uçaklardan geldiğini izliyorlarmış anlaşılan. Belli ki Boşnak kardeşler size biraz jest yapmışlar. Yoksa Amerika istemese o savaş bitmezdi. Biraz gerçekçi ol. Mademki savaşı bitirecek gücümüz vardı o kadar soykırımın olmasını niye bekledik o zaman? Bugün dünya coğrafyasında nerede bir savaş veya terör saldırısı olacaksa bunu yapan Amerika ve Batıdır. Maalesef bitişine de onlar karar veriyorlar. Bugün Amerika istesin Suriyedeki savaş da pkk da tak diye biter. Ama bitirmezler. Çünkü dünyadaki Savaş ve terör Amerika için daha fazla para daha fazla hükmetmek demek. Neyse artık daha fazla uzatmayacağım. Forum konusundan uzaklaştı..
    https://www.youtube.com/watch?v=Cxw-rdYZfeY onun icin abd askerlerlerinide boyle karsıladılar dimi benim yasım 44 hayatımın 3 te 1 ini 17 ulkeyi ve turkiyenin heryerini gezerek gecirdim ...bosnoda amerikanın emriyle hollandalı askerlerin korudukları bolgeyi terkedip 9000 e yakın bosnak koylunun sırp askerleri tarafından kursuna dizildiginide yazsaydın ama yok senin gibi tv den kulaktan dolma bilgici degilizi biz gidip bizzat konusmusuz gezdigimiz onca yerlerde halkla..savası amerika bitrmismismis bak bak bak nede cok biliyor .ben senden tarih sosyoloji dersi alacak degilim sana dogru bildigin yanlıslarla mutluluklar .
    Son düzenleme : trion; 12-08-2018 saat: 10:03.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •