Sayfa 668/1252 İlkİlk ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

  1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben bugun Bursa'dan gelip gectim, 91 TL dedi vw golf icin.
    Syg,
    bir dahakine transatlantik gemi büyüklüğünde araç ile geçerseniz belki o ücretin yarısına yaklaşabilirsiniz..

    dolar 10 lira 15 lira bile olabilir.. ta ki insanlar sokaklara inip, gösteriler yapana, tüm medya kuruluşları hükümet istifa !! diye yayın yapana kadar dolar artacaktır..

    yine olmazsa zaten bundan sonraki adım da sıcak savaştır..

    ytd.

    syg,

  2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Yahu amma uzattin birşey bildiğini sanıyorsun birşey bildiğin yok...senin mantığa göre 2011 de ABD ikiz kuleleri de kendi yıkarak 4000 vatandaşını katletti yani bir papaz için yapmadığını bırakmayan bunu yapti yani...Afganistan'da petrol mu var ....savaşı Balkanlar'da ABD bitirdi demek kesin bilgi ben bilmediğim konuda yazmam bilmediğim konuda bil miyorum dedim bilen cevaplar....ben bizzat oralara giderek halkıyla konuşan biriyim %80 Türkçe bilirler turkleri de severler git anlatsinlar sana ABD nin uçaklarla boş bos dağı tepeyi maketten Sırp tanklarını vurup çekip gittiğini türk uçaklarının Sırp hedeflerini darmadağın ettigini....bugun Kosova'daki ve bosnadaki türk askeri çekilsin sirp Hırvatistan Boşnak Arnavut birbirlerine girdiğini goreceksin ....o zaman savaşı Türkiye'mi abd mi bitirmiş öğrenirsin sana kolay gelsin..daha fazla forumu alakasız konu ile meşgul etmek istemiyorum.
    İkiz kuleler konusunda o bahsettiğin teorinin doğru olup olmadığı tartışılıyor zaten. Bi senin haberin yok anlaşılan. Menfaati varsa Amerika 4000 vatandaşını düşünür mü sanıyorsun? O kadar vatandaşını düşünse 2.dünya savaşı ve Vietnam dahil diğer savaşlara girip de yüzbinlerce vatandaşını kaybetmezdi. Hem meseleyi sadece tek bir papaz meselesine kadar indirdiysen hiç buralarda dolaşma git yat. Mesele papaz meselesi değil. Papaz olmazsa başka mesele olacaktı. Madem ki papazı düşünüyordu da bu adam yeni mi tutuklandı? Adam 1,5 yıldır tutuklu zaten.. Afganistanda nasıl bir petrol olduğunu görmek içinse Asya haritasını önüne alıp şöyle bi bakman yeterli olur diye düşünüyorum. Gittiğin 17 ülke arasında orası yok anlaşılan. En azından üzerinden uçtuysan etrafında hangi ülkeler ve milletler var ve burada olmak Amerika için neden önemli diye bi baksaydın burada en azından bizi laf anlatmak zorunda bırakmazdın. Veya boşver, en iyisi sen Amerika Afganistan a demokrasi götürmek için oraya gitti diye bil.. O konuştuğun şahıslar da gelen füzelerin ellerinde dürbünle hangi uçaklardan geldiğini izliyorlarmış anlaşılan. Belli ki Boşnak kardeşler size biraz jest yapmışlar. Yoksa Amerika istemese o savaş bitmezdi. Biraz gerçekçi ol. Mademki savaşı bitirecek gücümüz vardı o kadar soykırımın olmasını niye bekledik o zaman? Bugün dünya coğrafyasında nerede bir savaş veya terör saldırısı olacaksa bunu yapan Amerika ve Batıdır. Maalesef bitişine de onlar karar veriyorlar. Bugün Amerika istesin Suriyedeki savaş da pkk da tak diye biter. Ama bitirmezler. Çünkü dünyadaki Savaş ve terör Amerika için daha fazla para daha fazla hükmetmek demek. Neyse artık daha fazla uzatmayacağım. Forum konusundan uzaklaştı..

  3. 2 yıllık 25 üstü iken mevduat 20, mb fonlanma oranı da 18 ise , faizlerle kavga ederek düşürmeye çalışıyoruz demektir ki, 94 krizinden beter hale geliriz.

  4.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    2 yıllık 25 üstü iken mevduat 20, mb fonlanma oranı da 18 ise , faizlerle kavga ederek düşürmeye çalışıyoruz demektir ki, 94 krizinden beter hale geliriz.
    24.80 2 yıllıklar
    siz 25 üstünü nerede gördünüz
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

  5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    24.80 2 yıllıklar
    siz 25 üstünü nerede gördünüz
    24.80 Olan Isın kodu paylaşabilirmisiniz
    Hazine bonolari Güvenilirmidir?

  6.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    24.80 Olan Isın kodu paylaşabilirmisiniz
    Hazine bonolari Güvenilirmidir?

    tahvil ve bonolara bulaşmamanızı öneririm.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

  7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    tahvil ve bonolara bulaşmamanızı öneririm.
    Neden hocam açıklarmisiniz biraz
    Uzun vadeli yatirim yapicaktim?

  8. enflasyonun ve faizlerin arttığı dönemlerde tahvil ve bono zarar yazar
    örneğin %25 den tahvil aldın 2 yıllık
    tahvil oranı 35 çıktı.
    -10 puan zarar yazarsınız.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 668/1252 İlkİlk ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •