
Originally Posted by
666
Tanidigim takip edenler almiyor zaten. %8 yukariya otomatik emir koyuyorlar her gun. Hamalligini ne yapayim diyor, %8 yapmissa bir gunde, problem bitmistir, otomatik serbest fiyattan alirim. Oldukca da mantikli. Cunku artik ufak ufak, yavas yavas yukselmenin mumkunati yok. Ya hero ya merro.
Bu kağıtta yeni alım yapacaklar için en uygun seviye 7 tl dir, tabii ön şart olarak hisse 7 tl nin üzerinde en az 1 hafta kalmayı başarabilmeli. Böyle olduğu taktirde a) satış momentumu sona ermiş olur, b) çıkış trendi başlamış olur, c) tahtadaki hakim güç artık satıcılar veya al-satçılar değil de orta/uzun vadede hissede kalmak isteyenler yani gerçek yatırımcılar olur, d) bankanın batmadığı teyit edilmiş olur.
3 Eylül 2025 de 29.30 dan aldığım YKBNK leri 15 Eylül'de 32.50 den verip 12 günde %11 kar elde ettim. Tekrar ful nakitteyim.
Yer İmleri