Sayfa 517/1032 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    4-5 aydan fazla eziyet cektiren hisse yanlis zamanlama demektir. Hisse giderken bile bunun psikolojik etkisi yanlis yerden cikmaya sebep olur, dalgalanmalara dayanamazsin.
    Evet maalesef yanlış zamanda ve fiyattan girdik hepimiz. E sonuçta insanız, ilgilendiğin hissenin temel analizini yapıyorsun, teknik analizini yapıyorsun, haberlerini okuyorsun ve beğenirsen bir yerden giriyorsun. Daha da beklersen sen alamadan basıp gitme ihtimali var o zaman da arkasından ağlıyorsun. Borsadaysan belli bir riski alman lazım. Bu sefer o risk gerçekleşti işte..

Neyse hisse basıp gitmeye başlasın da burdan mı çıksak şurdan mı çıksak diye tartışalım o daha zevklidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    İstatistikte % 5 altı değerler anlamlılık ifade etmez her memlekette % 5-10 arası marjinal vardır. Bizim % 50 miz ya fetöcü ya vatan haini ilan edildi. Muhtemelen sağlam ceza yiyeceğim halkb topiğinde dayanamadım yazdım bir şeyler. Sizi okumaya devam edeceğim halk cafe candır...
    Ben kaç kez bu foruma yazı hazırladım da sonra göndermeden kendime hakim olup vazgeçip sildim hatırlamıyorum.
    Boşverin sanal bir yer zaten, çok da leş insan var uğraşmaya değmez.
    Veri yazıyorsun bilgi yazıyorsun yorumsuz olarak, adam yazdığını beğenmiyor sana küfrediyor.

3. Başlığın işc muhabiri olarak oradaki gelişmeyi de aktarayım.

İşbankası geri alımını yapacağını ilan ettiği toplam 130 milyon lotun 71 milyon lotunu bugün itibarıyla almış oldu (%55).
    Banka iki gündür geri alımlarda vites büyüttü, günlük alımların %80-90'ını iş yatırım yapıyor. Dün 15.3, bugün 13.3 milyon lot topladı. Bu sayede hisseyi tutuyor, düşmek yok ama çıkamıyor da.
    Piyasanın durumu kötü olduğu için cari fiyata değil de göreceli fiyata bakarsak geri alımın etkisi daha iyi görülüyor. Kendi ligindeki diğer iki bankayla (akbank ve garanti) fiyatını karşılaştırınca biraz pozitif ayrıştığı belli oluyor. Haftasonu grafik çalışmamı yapabilirsem koyacağım. Böyle züğürt tesellisi gibi bir şey.
    Kısacası geri alım eriyor gidiyor, hissenin trendini değiştirmeye yetmeyecek gibi görünüyor. Diğer bankalar dökülürken basıp gitmesini beklemiyordum ama daha çok etkisi olur diye umuyordum.

Bakalım halkbank ne olacak.

Bu arada halkbank geri alıma başlayacağı zamandan bir iki gün önce hissede hareketlenme olabilir, birileri içeriden tüyo almış demektir.

Olmazsa şaşarım.

4.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    İstatistikte % 5 altı değerler anlamlılık ifade etmez her memlekette % 5-10 arası marjinal vardır. Bizim % 50 miz ya fetöcü ya vatan haini ilan edildi. Muhtemelen sağlam ceza yiyeceğim halkb topiğinde dayanamadım yazdım bir şeyler. Sizi okumaya devam edeceğim halk cafe candır...
    Hocam adam bana giydirmiş kendi kafasında ne kurduysa artık, sen de dayanamayıp yazmışsın üzerine sağlam bir yanıt. Umarım almazsın ceza filan. Ama bazılarının durum tam da dediğin gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hissenin islem hacmi iyi. 30 icin hem islem hacmi hem piyasa degeri gozonune aliniyor. 30'dan cikma ihtimali yok su asamada.
    yanliş anlasildi sanirim...bu gun hsbc nin tekfen ve bikac sirket icin hedef fiyat arttirma durumu ekim ayinda bistin kelli felli 50 sirketine sirayet edip onlara dairde hedef fiyat guncelleme pozitife yön bulurmu demek istemistim..
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Tekrardan Saolun. Güzel fikir paylaşımı yapıyor sunuz
    Rica ederim. Elimden geldiğince bilgilendirme alanında katkıda bulunmaya çalışıyorum.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben kaç kez bu foruma yazı hazırladım da sonra göndermeden kendime hakim olup vazgeçip sildim hatırlamıyorum.
    Boşverin sanal bir yer zaten, çok da leş insan var uğraşmaya değmez.
    Veri yazıyorsun bilgi yazıyorsun yorumsuz olarak, adam yazdığını beğenmiyor sana küfrediyor.
    Veriyi bilgiyi bos ver, sirketin tekine degerlendirme raporlari cikaran Yeminli Mali Musavir'in lisansini iptal etti SPK. Bir de borsagundem yalan haber cikarmis ortak 2.5 milyona sirkete devrettigi hisselerden sirkete 60 milyon kazandirtti diye (sirket 63 milyon odemis ortaga bilancoda!). Forumuna gittim koydum, "dikkatli olmakta Fayda var" yazdim.

Aradan bir ay gecti, tek bir yorum yapilmamis yazdiklarima. "Okumadiniz mi?" dedim. Bu tartisilacagina adamlar bana "spek usagi", "manipulator", "mal almaya calisiyor" diye sayfalarca gecirdi. KAP'a dusmus haberi, bilancodan denetcinin yazdigi kismi koyuyoruz artik.

2.7'den 1.7'ye indi bir ayda. Umarim kaybettiklerinin 20 katini baska yerden kaybederler. Bu adi karaktersiz insanlarla ugrasiyoruz her yerde.

Alıntı Originally Posted by Eng16 Yazıyı Oku
    Hocam adam bana giydirmiş kendi kafasında ne kurduysa artık, sen de dayanamayıp yazmışsın üzerine sağlam bir yanıt. Umarım almazsın ceza filan. Ama bazılarının durum tam da dediğin gibi.
    Hata yapiyorsunuz orada herhangi bir sekilde vakit harcamakla. Trend'e beni o lagimdan kurtardigi icin her zaman tesekkuru borc bilirim.

Sayfa 517/1032 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •