Öyle anlaşılıyorki, 2013 Mayıs ayında 20 TL olan HALKB ile 1 TL olan ICBCT kısa bir süre sonra aynı fiyattan işlem görecekler...Devlet bankası deyip HALKB alanlara vah ki vah !...
Öyle anlaşılıyorki, 2013 Mayıs ayında 20 TL olan HALKB ile 1 TL olan ICBCT kısa bir süre sonra aynı fiyattan işlem görecekler...Devlet bankası deyip HALKB alanlara vah ki vah !...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Maalesef oyle. En iyi sey ederse devlet edermis demek.
Allahtan ABD devleti gibi degil. Adamlar dunyada ikamet yerine vatandasliktan vergileyen tek ulke. Dunyanin neresinde olursan ol pesine dusuyor vergisini almak icin. Hep diyorlar niye ABD vatandasi olmuyorsun diye. Kafamdan sorunum mu var. Simdiki kurdugum system cok daha guzel, iyi cakiyorum onlarin vergi sistemine.
![]()
SAYIN CB VARLIK FONUNUN BAŞKANI OLDU. HAZIR KATARLA ARAMIZ İYİ İKEN HALKBANKI ARAP KARDEŞLERİMİZE DEVRETSE NE İYİ OLUR. OLMAZ DEMEYİN TİCARETİMİZ ÇOK GELİŞTİ KATARLA... https://odatv.com/bestepe-okluk-koyu...-12091819.html
Adam her gun 50 bin lira birakiyor tahtada. Ne ise hizmet ettigini anlamak mumkun degil. Nasil bir hale dustuyse banka artik. Hep bunlar.
![]()
https://twitter.com/kokpitaero/statu...69492023767041Katar Emirliği, Boeing 747-8 tipi özel VIP uçağı Türkiye'ye hediye etti
Şu adamın e-maili felan yok mu yaw...Yazalım da HALKB'ye de el atsın Allah rızası için...O uçağın parasını buraya koysa 2 tavan yapar kağıt...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Bu kadar düşmeyi seven hisse görmedim, bir yıldır kısa bir iki atak dışında gün yüzü göstermedi.
Hep düşüş hep düşüş, arada biraz yatayda nefeslenme o kadar.
Şu fiyata bak hele: 5.75
Sonra da TH üstad diyor ki moraliniz bozuluyor. Bozulmaz mı ? Hem zararıma bozuluyorum hem de anlı şanlı koca devlet bankasının peçete değerine inmesine. Ne oldu geri alım işi bu arada? tık yok daha..
(not açayım, moralim bozuk diye duyguyla hareket edip ters işlem yapmamak önemli, bu saatten sonra hisseden çıkılmaz, giren girdi zaten, işin sonunu bekleyip görmek lazım. Aksine diğer birkaç ufak kağıdımdan kazandığımla bugün çerezlik alım yaptım 5.8 gibi. Artık maliyet düşmüyor ama maksat buralardan da almış olmak)
Yer İmleri