Etrafýmda halkb taþýyan hissedaþlar var 3-5 kiþi, herkesin ortak söylemi 8 olsada çaksak çýksak... bence asýl hareket 8.0 8.50 arasý olur olacaksa. Oradan milleti döker devam eder by lar
Etrafýmda halkb taþýyan hissedaþlar var 3-5 kiþi, herkesin ortak söylemi 8 olsada çaksak çýksak... bence asýl hareket 8.0 8.50 arasý olur olacaksa. Oradan milleti döker devam eder by lar
6.66'dan sonar 6.698 de %6.66 artisa denk geldigi icin kastiriyor biraz gibi.
Bakalim bu hareket de sahte midir, degil midir. Cok gostere gostere oldu.
Pilavli da sevinmistir 783. deneyisinde tutturunca.
![]()
sanirim zurna 7.2de zirtlayacak aþþagý yada yukari 😊 yasayip gorcez bakalim...
![]()
Tarihe bakýn.. Yerel seçimden önce arýza çýkmasýn sonrasýna sallayýn da gerisine sonra bakarýz demiþler sanki.
Geçen hafta ne güzel giderken ne oldu da gerisin geri 5.86'ya düþtü, sonra ne oldu da ayný hýzla hepsini geri alýp eski yerine geldi, hiç bir açýklamasý yok. Tüm bankalar için geçerli. Þiddetli bir silkeleme yapýldý bankalarda.
Ben papaz hareketini cumaya doðru bekliyordum erken baþladý aslýnda.
Her düþüþünde bu dip olabilir diye son bir kez alýyorum ve her seferinde hayal kýrýklýðýna uðruyorum, elimde lotlar biriktikçe birikiyor. Bu sefer de düþünce hiç alasým yoktu, insanýn da bir hayal kýrýklýðýna uðrama sýnýrý var, yine de kendime zorla aldýrdým biraz daha.
Hisse çok inatçý çýktý ama ben de ayný inadý sürdürüyorum çünkü emin olduðum tek þey eninde sonunda bu dip iþi bitecek, ben de o zaman hazýrlýklý olacaðým, yoksa o kadar bekleme ve emeðim boþa gider.
Bu arada bankalarýn orta-uzun vade beklentisi iyi deðil, hükümet faiz-enflasyon-kur konularýný kontrol altýna alabilmek için bankalara-þirketlere herkese baský kuruyor. Bu genel çerçeveyi unutmayalým, iki gün yükseldik diye borsa yorumlarýnda galeyana gelmeye baþlamýþ millet, 120 binleri falan konuþuyorlar hemen.
Bu arada çok kýsa vadeli bir analiz ve tahmin de yapayým:
Halkbank 5.86dan 6.73'e %14.8 oranýnda nefessiz yükseldi. Daha önceki bu þekilde aralýksýz yükseliþleri iyi tetkik ettim, en az %3'lük minik de olsa bir düzeltme yapmadan yükseliþ %17 oranýný çok nadiren geçiyor, yani mevcut halde 6.53 görülecek diyorum, tepe daha yukarý taþýnýrsa bu da yükselir. Burdan bir çorba parasý çýkarabilmek için 6.65'ten birazcýk sattým, az altýndan yerine koymaya çalýþacaðým yarýn, bakalým.
iþlem hacmi çok yüksek olmuþ, geçen ay bu zamanlar hissenin hacmi de hareketliliði de diplerdeydi, yakýnda hareketlenir çok yattý diye yorum yapýyorduk, zamaný gelmiþ baþladý sarhoþ hareketlerine.
kalýcý olarak 7-7.5 üzerine atarsa gerçekten çok rahatlayacaðým, önemli bir toparlanma sinyali olacak.
8,5 tl yi görsün küçük yatýrýmcý kalmaz bu hissede.öyle býktýrtý ki lanet olsun dedirtti.
Bu hissenin adam olmasý için 200 günlük ortalamanýn kýrýlmasý gerekir!
Yer Ýmleri