Öyle anlaþýlýyorki, 2013 Mayýs ayýnda 20 TL olan HALKB ile 1 TL olan ICBCT kýsa bir süre sonra ayný fiyattan iþlem görecekler...Devlet bankasý deyip HALKB alanlara vah ki vah !...
Öyle anlaþýlýyorki, 2013 Mayýs ayýnda 20 TL olan HALKB ile 1 TL olan ICBCT kýsa bir süre sonra ayný fiyattan iþlem görecekler...Devlet bankasý deyip HALKB alanlara vah ki vah !...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Maalesef oyle. En iyi sey ederse devlet edermis demek.
Allahtan ABD devleti gibi degil. Adamlar dunyada ikamet yerine vatandasliktan vergileyen tek ulke. Dunyanin neresinde olursan ol pesine dusuyor vergisini almak icin. Hep diyorlar niye ABD vatandasi olmuyorsun diye. Kafamdan sorunum mu var. Simdiki kurdugum system cok daha guzel, iyi cakiyorum onlarin vergi sistemine.
![]()
SAYIN CB VARLIK FONUNUN BAÞKANI OLDU. HAZIR KATARLA ARAMIZ ÝYÝ ÝKEN HALKBANKI ARAP KARDEÞLERÝMÝZE DEVRETSE NE ÝYÝ OLUR. OLMAZ DEMEYÝN TÝCARETÝMÝZ ÇOK GELÝÞTÝ KATARLA... https://odatv.com/bestepe-okluk-koyu...-12091819.html
Adam her gun 50 bin lira birakiyor tahtada. Ne ise hizmet ettigini anlamak mumkun degil. Nasil bir hale dustuyse banka artik. Hep bunlar.
![]()
https://twitter.com/kokpitaero/statu...69492023767041Katar Emirliði, Boeing 747-8 tipi özel VIP uçaðý Türkiye'ye hediye etti
Þu adamýn e-maili felan yok mu yaw...Yazalým da HALKB'ye de el atsýn Allah rýzasý için...O uçaðýn parasýný buraya koysa 2 tavan yapar kaðýt...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Bu kadar düþmeyi seven hisse görmedim, bir yýldýr kýsa bir iki atak dýþýnda gün yüzü göstermedi.
Hep düþüþ hep düþüþ, arada biraz yatayda nefeslenme o kadar.
Þu fiyata bak hele: 5.75
Sonra da TH üstad diyor ki moraliniz bozuluyor. Bozulmaz mý ? Hem zararýma bozuluyorum hem de anlý þanlý koca devlet bankasýnýn peçete deðerine inmesine. Ne oldu geri alým iþi bu arada? týk yok daha..
(not açayým, moralim bozuk diye duyguyla hareket edip ters iþlem yapmamak önemli, bu saatten sonra hisseden çýkýlmaz, giren girdi zaten, iþin sonunu bekleyip görmek lazým. Aksine diðer birkaç ufak kaðýdýmdan kazandýðýmla bugün çerezlik alým yaptým 5.8 gibi. Artýk maliyet düþmüyor ama maksat buralardan da almýþ olmak)
Yer Ýmleri