Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
müthiş bir tespit olmuş grafiklerde bunları anlatıyor DOLAR rallisi belki referandumu da dinlemeyip yarın başlar ama birileri önce halkın elindeki doların peşinde önce onları ceplerden çıkartırmak için 3,55TL altına sarkıtabilirler

eklemeden geçmeyeyim: doların 4,61 TL olması borsaya ve turizme olumlu yansıyacak ancak DIŞ borcumuz yüzde 20 civarı artacak hangisini tercih edersiniz diye sormayacaklar..
sn.ersoydelta mohıkan ve jas ustalarda bu yıl ıcınde pıyasada sert bır düzeltme bekledıklerını yazmışlardı. sn.mohıkan bunun en gec hazırana kadar olacağını yazarken sn.jas ise bunun ekım ayı ıcınde olmasını bekledıgını yazmıştı. sızınde bu yönde orta ve uzun vade calısmalarınız olduğu ıcın musadenızde bırkac soru sormak ıstıyorum.. bırıncısı kafanızda pıyasanın donusuyle ılgılı bır tarıh varmı...ıkıncı olarak sn. mohıkan bunun şelale şeklınde olacağını yazmıştı sızde oylemı düşünüyorsunuz yoksa dıp ve zırvelerın gıderek dustugu bır trend mı bekliyorsunuz...uçuncu olarakta kafanızda o sevıyeyı kırdığında bu teorıyı veya tezı gecersız kılacak bır endeks dırenç sevıyesı varmıdır..bılıyorum bıraz fazla oldu ama bu aralar sıtede günlük ve kısa vade dışında orta ve uzun vade pek calısma olmadığı ıcın bunları soruyorum sımdıden teşekkür ederım...