Sayfa 97/303 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 769 - 776 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Sn forumdaş tüm dünyada olan döngüsel bir çıkış olma ihtimali

2. Cok ama cok amator bir yatirimci olarak by kotu bir sey degil diye anliyorum. Peki neden imkb 10

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. çünkü bu tip çıkışlarda sadece imkb-10 çıkar,diğerleri speğin keyfine kalır.küçük yatırımcı endeks çıktı ama yükseliş genele yayılmadı diye bekler durur.

4.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    çünkü bu tip çıkışlarda sadece imkb-10 çıkar,diğerleri speğin keyfine kalır.küçük yatırımcı endeks çıktı ama yükseliş genele yayılmadı diye bekler durur.
    Tesekkur ederim

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. son mohikan nirdesin öngörülerin tutmayınca tüydün müü

6. mohikan usta haklı çıkacak az kaldı gün sayıyor endeks yükselmeler sahte yol yukarda var ve bu zamanı kullanıp yukarıyı alacaklar mı yoksa basacaklar mı onu vatandaşın ALICI olmaması belirliyor unutmayalım ki hesabını sayfamda yaptım günlük milyonlarca TL faiz zararları var ellerinde mal tuttukça büyükler bu kadar faiz zararını bize para kazandırmak için ETMEZ!!

XU100_TL_LINEER_294günsüren_DİP:

http://i.hizliresim.com/P0Vz6Q.png

7. 4-4,5 milyar sermayeli bankalar ilk çeyrekte 1,5 milyar kar açıklıyorlar ve böyle olacağını kitaplarımızda hep yazmıştık

Bu şartlarda hala şelale bekleyenler var, daha durun alım çılgınlığı başlamadı, garan eski zirvesinin yanına bile yaklaşmadı, illa ki dalgalanmalar olacak ama ben şort giymek için viop 130.000 beklerim kendi adıma.

Artık Mohikan'ın haklı çıkması gibi bir ihtimal yok, eski sayımlar patladı, şimdi yenisini sayacak, umarım en azından yeni sayımı yayınlamak için bir kez gelir.

8. Önemli olanı SERMAYE mi?

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    4-4,5 milyar sermayeli bankalar ilk çeyrekte 1,5 milyar kar açıklıyorlar ve böyle olacağını kitaplarımızda hep yazmıştık

Bu şartlarda hala şelale bekleyenler var, daha durun alım çılgınlığı başlamadı, garan eski zirvesinin yanına bile yaklaşmadı, illa ki dalgalanmalar olacak ama ben şort giymek için viop 130.000 beklerim kendi adıma.

Artık Mohikan'ın haklı çıkması gibi bir ihtimal yok, eski sayımlar patladı, şimdi yenisini sayacak, umarım en azından yeni sayımı yayınlamak için bir kez gelir.
    bir şirket sermayesi isterse 10bin Tl olsun çeyreklik bazda özkaynakları 2milyon olsun
    ## bu şirket 100bin TL kar yazar mı yazmaz mı?
    ## ne bekliyorsunuz 10bin TL sermayesi olan bir şirketin bin TL kar etmesini mi?

grafikler çok açık yanılma payını işin içine katıyorum 100500 dönüş başlar hemde çok hızlı
    vatandaşın satmak istemesi artarsa biraz daha yükseltirler çünkü mal basmış olur vatandaş büyüklerin eline
    ellerindeki malı %0,1 kar ile satsalar onlara kazanç bırakıyor adamlar komisyon vermiyor ki
    sadece borsa payı ödüyor.
    ##adamlar topiclerimde yazdığım gibi aylık günlük milyonlarca TL FAİZ zararı yazıyor birleri malı pazarlamalı ki adamların FAİZ zararlrı çıksın dogru ve dobra konuşmak gerekli pazarlamayı herkes yapıyor
    ## benim vatandaşım işini bilir ##
    olsun ki biz ellerine verdik hangi hisseler ile borsayı kaldırıyorlar vatandaşın elinde hiç endekse etki eden hisse var mı sorun bakalım?

##vatandaş nerde bir pazarlanmış hisse vardır onun içindedir##
    ## kötülenen hisse görünce ben forumda alıyorum yalanım yok ##
    biliyorum ki birileri mal topluyor az biraz her gün alıyorum 500 lot 100lot 1000lot gününe göre değişiyor ancak bu güne kadar hiç zarar etmedim##

nerde pazarlanan hisse var 1 lot bile alınca 1 kademe altına veriyorlar vatandaş artık anlıyor bunları###£££
    #£££ şimdide birileri Bu faizden ettikleri çıkartmak için iyice batacaklar DOLAR yükselmezse ellerinde patlayacak borsa
    HEEDEFleri doların sonbahar sonunda 4,6TL ye dayanması onun beklentisi ile alıyorlar borsayı yoksa günlük milyonlarca TL FAİZ zararı az değil okuyun topiclerimi anlarsınız£££###

mohikan ın analizleri dogru ben daha geniş bakıyorum ben günlük borsa oynamam HAFTALK bakarım minimum££##

buna göre grafiklerimde paylaştıklarımın sonuna kadar arkasındayım vatandaş ellerine verdikçe 101000 endeksin dönme noktası olmayabilir bu vatandaşı yanıltmasın satıklarını yukardan alabilir bir çok teknikçi ancak uzun vade bakıp büyük RESİMi görebilenler karlı çıkacaktır##########

Sayfa 97/303 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •