Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Ben Sn. Cool analizini bu sefer beğendim. Hâlâ hatasını kabul etmiyor son hareket bası satısı konusunda o ayrı o da kendisini bağlar insan kendini geliştirdikçe kazanır esnek olmak kabul etmek lazım.

Kim aldı kim sattı konusunda mantıklı yazmış ama doğrudur yanlıştır kimse bilemez yanlış çıkarsa da adamı suçlayacak bir şey yok yani. Ben 3 bilanço daha görmek istiyorum bu kâğıtta hangisini beğenmezsem onda çıkarım hepsini beğenirsem oyna devam.
Doğru tamamen tahmin yani bilgiye dayalı somut bir yorum değil hata ihtimali %99 , bizde biliyoruz yabancı satıyor evet ama enverin sattığını 20 ye anlaştığını ,yarısını sattığını, şunu bunu nerden biliyor , enverin kankasımı yoksa 😂 cool, yabancıda satmıyor bencede yabancı satışı var olgusu yapılıyor , yabancı oranı 5 puan düşmüş , enver de 5 puan sattı e o zaman nereye gitti bu hisseler , 2-3 haftada hissenin % 10 u satıldı yani e hisse niye 18-19 arasında , klimasanda alıcı tarafı zayıf deniliyor e o zaman hissenin 7-8 lere gelmesi lazım değil miydi ?😂 bu hisse yeri geliyor 1 milyon tl lik işlem hacmiyle tavan veya taban yiyebilecek bir hisse , cahilcuhelanın dediği gibi bütün göstergeler dip te nerdeyse, ha 17,50 civarına kadar çekerler daha bekliyoruz orda kendilerini yani enveri 😂,