Sayfa 333/864 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. 2020 de temettü verir mi sizce bu ? Verirse ne kadar ?

Yatayda ortalamaların yanımıza gelmesini bekliyoruz...
    Klimasan 3 liralarda olduğu zamanlarda da yönetimden birisi satmıştı ama ne oldu ?
    Fonun amacını bilemeyiz karı yeterli görmüş kar satışı yapıyor olabilir. Enver'in kafasına vurmak için satış yapıyor olabilir sayın Sekiz'in dediği gibi ki böyleyse destekliyorum ! Tahtada manipulatorden ziyade yatırımcıya ihtiyacımız var.
    Bunların haricinde yabancının yaptığı her hareket her zaman doğru olacak diye bir şey de yok.
    Ben şirkete, yönetime güveniyorum ve beklemedeyim. Ytd.
    Bu kadar satıma rağmen tahtanın gayet iyi durduğunu ve satan kadar alanın olduğunu da unutmamak gerek

Yüzde temettü tahmini yapamam ama güzel bir temettü oranı bekliyorum inşallah

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Sakin olmakta faydar var
    Benim beklediğim şekilde yatay devam ediyoruz inşallah 2. beklentimde gerçekleşir

4. Derin hisse ye söyleyelim de bizim hisseyi de alsın listesine. Adam 11 den ilk tavan çektiğinde arkadaşlar eğitimlerinde hep bahsediyordum klimasan diye ama listemde yer almıyor demişti twitterda. Adamın hisselere habire tavan tavan.. Bizimkini listeye alsa bilançoya kadar 30 yaparız. Adamın deli müridi var.

5.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ha cool fk 2,99 iken sen hisse nominale düşecek diyen biriydin 😂😂😂
    İftiranıza ..... yaptıracaksınız şimdi. 50 defa yazdırmayın adama... Ben onu yazdığımda sen yoktun buralarda, şirketin son bilançosu eurobod dalavereleri ile yurtdışına kar transferi yaptıkları için zarar gelmişti. Şirketin özsermayesi kadar döviz açığı vardı ve dolar 3.x'lerden 7'lere fırlamıştı. Bir sonraki bilançoda hokus pokus yapıp döviz açığını sıfırlamışlardı onu görünce "yarın tavan olur" yazdım ve alım fırsatı vererek tavan olmuştu ertesi gün. Eğer ki 2018 1.çeyrek bilançodaki rakamlar ile 2018 8. aydaki döviz krizine yakalansa defter değeri 0 (yazı ile "sıfır") 'a inerdi şirketin... Nominal bile iyi fiyat olurdu yani...

6.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi yanlış analiz
    Siz bıraktınız borsa rekorlar kırıyor
    Allah aşkına sen inanıyor musun borsadaki dalavereye? Ülkenin hangi temel göstergesi destekliyor? Hikaye ne? Manipülasyon tamamen, temeline inanmadığım şeye yatırım yapmam ben.

Klimasanı da temel bozulduğu için verdim. Hedef fiyatı önceden öğrendiğim halde hareketin içinde durmadım. Dedikleri fiyatı da gördü yani.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Allah aşkına sen inanıyor musun borsadaki dalavereye? Ülkenin hangi temel göstergesi destekliyor? Hikaye ne? Manipülasyon tamamen, temeline inanmadığım şeye yatırım yapmam ben.

Klimasanı da temel bozulduğu için verdim. Hedef fiyatı önceden öğrendiğim halde hareketin içinde durmadım. Dedikleri fiyatı da gördü yani.
    Türk hisseleri beleş demiştik hatırlarsan sen gittin $ yatırım yaptın
    Paradan yatırım aracı olur mu?

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    İftiranıza ..... yaptıracaksınız şimdi. 50 defa yazdırmayın adama... Ben onu yazdığımda sen yoktun buralarda, şirketin son bilançosu eurobod dalavereleri ile yurtdışına kar transferi yaptıkları için zarar gelmişti. Şirketin özsermayesi kadar döviz açığı vardı ve dolar 3.x'lerden 7'lere fırlamıştı. Bir sonraki bilançoda hokus pokus yapıp döviz açığını sıfırlamışlardı onu görünce "yarın tavan olur" yazdım ve alım fırsatı vererek tavan olmuştu ertesi gün. Eğer ki 2018 1.çeyrek bilançodaki rakamlar ile 2018 8. aydaki döviz krizine yakalansa defter değeri 0 (yazı ile "sıfır") 'a inerdi şirketin... Nominal bile iyi fiyat olurdu yani...
    Dedin mi demedin mi
    Ah be üstadım su forum dile gelse neler der neler

Sayfa 333/864 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •