2020 de temettü verir mi sizce bu ? Verirse ne kadar ?
2020 de temettü verir mi sizce bu ? Verirse ne kadar ?
Yatayda ortalamalarýn yanýmýza gelmesini bekliyoruz...
Klimasan 3 liralarda olduðu zamanlarda da yönetimden birisi satmýþtý ama ne oldu ?
Fonun amacýný bilemeyiz karý yeterli görmüþ kar satýþý yapýyor olabilir. Enver'in kafasýna vurmak için satýþ yapýyor olabilir sayýn Sekiz'in dediði gibi ki böyleyse destekliyorum ! Tahtada manipulatorden ziyade yatýrýmcýya ihtiyacýmýz var.
Bunlarýn haricinde yabancýnýn yaptýðý her hareket her zaman doðru olacak diye bir þey de yok.
Ben þirkete, yönetime güveniyorum ve beklemedeyim. Ytd.
Bu kadar satýma raðmen tahtanýn gayet iyi durduðunu ve satan kadar alanýn olduðunu da unutmamak gerek
Yüzde temettü tahmini yapamam ama güzel bir temettü oraný bekliyorum inþallah
Derin hisse ye söyleyelim de bizim hisseyi de alsýn listesine. Adam 11 den ilk tavan çektiðinde arkadaþlar eðitimlerinde hep bahsediyordum klimasan diye ama listemde yer almýyor demiþti twitterda. Adamýn hisselere habire tavan tavan.. Bizimkini listeye alsa bilançoya kadar 30 yaparýz. Adamýn deli müridi var.
Ýftiranýza ..... yaptýracaksýnýz þimdi. 50 defa yazdýrmayýn adama... Ben onu yazdýðýmda sen yoktun buralarda, þirketin son bilançosu eurobod dalavereleri ile yurtdýþýna kar transferi yaptýklarý için zarar gelmiþti. Þirketin özsermayesi kadar döviz açýðý vardý ve dolar 3.x'lerden 7'lere fýrlamýþtý. Bir sonraki bilançoda hokus pokus yapýp döviz açýðýný sýfýrlamýþlardý onu görünce "yarýn tavan olur" yazdým ve alým fýrsatý vererek tavan olmuþtu ertesi gün. Eðer ki 2018 1.çeyrek bilançodaki rakamlar ile 2018 8. aydaki döviz krizine yakalansa defter deðeri 0 (yazý ile "sýfýr") 'a inerdi þirketin... Nominal bile iyi fiyat olurdu yani...
Allah aþkýna sen inanýyor musun borsadaki dalavereye? Ülkenin hangi temel göstergesi destekliyor? Hikaye ne? Manipülasyon tamamen, temeline inanmadýðým þeye yatýrým yapmam ben.
Klimasaný da temel bozulduðu için verdim. Hedef fiyatý önceden öðrendiðim halde hareketin içinde durmadým. Dedikleri fiyatý da gördü yani.
Yer Ýmleri