Sayfa 230/864 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by mirit131 Yazıyı Oku
    Evet 21.34 kapattı arkadaşlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim .
    Yarınki seyir ne şekilde olur acaba

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarın ne olacağı belli olmaz.
    Açıkçası çok önemli de değil.
    Yıllık bilanço sonuçları,
    Esas faaliyet kârı,
    Kârın sürdürülebilir olması,
    Hbk oranını yüksekliği,
    Bitişikteki alınan arsaya yapılacak yatırım ve bunun yıllara yayılan olumlu etkileri....
    Saygılarımla....

2. Yarın ve ilerisi için şunu diyebilirim. 19.45-19.77 aralığı ne işe 23.10-23.30 aralığı da odur. Bir müddet calkalayacaklar. Açıkçası sattığım için değil ama aşağı bekliyorum.

Bu sefer zaman kısa bilançoya kadar her türlü aksiyon serbest sonrası 25 bu çok net.

Bu hisse gibi kaç tane daha hikayesi olan kağıt varki. Acilen bedelsiz verilip hisse adedi cogalmali ki kademler arasın da 8-10 kuruş olmasın.

Elinde tutanlarin gönlü ferah olsun. Hic bakmasaniz bile bu kağıt Çi Ka Cak

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ilk 3 alici
    - oyak = 262.444
    -vakif = 224.410
    - garanti = 76.176
    Ilk 3 satici
    - a1 capital =386.274
    -ak =205.054
    -merill=78.360

4.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Cacık çı...senden ayrana cacik olmaz diyorum sen anlamıyorsun...
    Oooo Beyimiz teşrif etmişler, üfürdüklerinin tersi leş bilanço gelince kuyruğu kıstırıp gitmişti sessiz sedasız...

A.K.'ın mallarını pazarlayamayınca Çevik kardeşleri mi soktunuz tahtaya? Şansa bala yan kağıt rallisine denk geldi operasyon, Çevikler bu işten iyi ekmek yerler artık.

Borsadan çıktığım için kapattırdım ekranı, en çok huzur bulduğum döviz ve altına döndüm. Çevikler sağolsun dolar bazlı %100 ile çıkmama vesile oldular, yoksa bitmiştik bilanço günü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    sabah dedim ki sanırım bugun de tavan yapacak bi taraftan diyorum ki keşke yapmasa ve sattı iyi de oldu sağda solda gruplar da hisse pazarlayanların radarına girmiş miş
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Oooo Beyimiz teşrif etmişler, üfürdüklerinin tersi leş bilanço gelince kuyruğu kıstırıp gitmişti sessiz sedasız...

A.K.'ın mallarını pazarlayamayınca Çevik kardeşleri mi soktunuz tahtaya? Şansa bala yan kağıt rallisine denk geldi operasyon, Çevikler bu işten iyi ekmek yerler artık.

Borsadan çıktığım için kapattırdım ekranı, en çok huzur bulduğum döviz ve altına döndüm. Çevikler sağolsun dolar bazlı %100 ile çıkmama vesile oldular, yoksa bitmiştik bilanço günü.
    Klmsn seni hep yanılttı
    Nominal fiyatlar yerine 23 TL gördü
    2019 bitti!
    2020 satın alınacak !

7. Sn. Cool kazandığı hisseye bile düşman hep mutsuz bilançoda karı beğenmedim diyor ama doların düştüğü bir çeyrek için müthiş satış var ve büyümeye rağmen çok güzel kar var ben anlamadım vallahi Sn. Cool u. Gelecekte bu kağıt böyle satışları artırmaya devam edecekse çok değişik yerlere gidecektir inşallah üzülen kendisi olmaz. Ama piyasa bu birileri alacak birileri satacak ki piyasa oluşacak belki yarın o haklı çıkacak biz yanılacağız bilemeyiz.

Benim teorim ekrana çok bakarsan malı elinden alırlar. Bana da hep öyle oluyor şuradan alayım şuradan veririm öyle böyle derken oo bakıyorsun mal gitmiş kağıt uçmuş kaçmış. En iyi parayı alıp unuttuğum hisselerde kazandım. Bunda maliyeti trade ile 8 e düşürmeme rağmen keşke hiç trade etmeyip ilk lotumun üstüne otursa idim diyorum.
     Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Klmsn seni hep yanılttı

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Cool kazandığı hisseye bile düşman hep mutsuz bilançoda karı beğenmedim diyor ama doların düştüğü bir çeyrek için müthiş satış var ve büyümeye rağmen çok güzel kar var ben anlamadım vallahi Sn. Cool u. Gelecekte bu kağıt böyle satışları artırmaya devam edecekse çok değişik yerlere gidecektir inşallah üzülen kendisi olmaz. Ama piyasa bu birileri alacak birileri satacak ki piyasa oluşacak belki yarın o haklı çıkacak biz yanılacağız bilemeyiz.

Benim teorim ekrana çok bakarsan malı elinden alırlar. Bana da hep öyle oluyor şuradan alayım şuradan veririm öyle böyle derken oo bakıyorsun mal gitmiş kağıt uçmuş kaçmış. En iyi parayı alıp unuttuğum hisselerde kazandım. Bunda maliyeti trade ile 8 e düşürmeme rağmen keşke hiç trade etmeyip ilk lotumun üstüne otursa idim diyorum.
    Eskiden yazdıklarımı bilenler hedefimin 3$ olduğunu da bilirler. Kafamdaki plan da 3$'dan maliyeti sıfırlayacak kadarını verip kalanını şirket bilanço bozana kadar tutmaktı. Bilanço bozunca komple çıktım, tahtada manipülatör olması da hoşlandığım bir durum değil diye belirtmiştim satarken. Ben Temmuz-Eylül arası dönemi beğenmedim, başkası beğenmiştir ilave alım yapar, mevcut malını tutar herkesin kendi kararıdır.

Ben sattıktan sonra 2 defa sattığım rakamın 1 TL civarı altına indi aklımdan bile geçirmedim geri almayı. Hatta hisseden o kadar tiksindim ki en son tuttuğum 3.10 maliyetli 600 lotu dahi alttan geri almadım.

Borsa açısından beni üzen tek şey; klimasanın 6 aylık bilançosu gelmek üzereyken epeydir takibimde olan CRDFA 0,95 lere düşmüştü. 11,xx biraz klimasan verip CRDFA geçmeyi düşünmüştüm, sırf bilanço görmek uğruna yapmadım, 6 aylık bilanço çok iyi gelince de klimayı satmaya elim gitmedi. CRDFA 3 TL gördü. Klimasan 40'a yaklaşsa anca yazar o kadar karı...

Sayfa 230/864 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •