-
Hesapladığım şirket hisse değerine yaklaştığımız için kabaca %60 hisemle vedalaştım son iki günde.eLBETTE EKRAN BAŞINDA DURUYORSANIZ ÇOK DAHA ÖNCE DÖKÜLMÜŞTÜR ÇOĞUMUZ.Yüz milyon dolardan bahsediliyordu haberde satış değeri olarak ,Burada ozaman yazmamıştım hesapladığım değeri.Kimseyi yanıltmak ta istemiyorum.ödenmiş semayemize bölerseniz 8,17 TL civarına geliyor bir lot değeri.Yabancı bu teklifi kabul ediyorsa beklentisi daha büyük olduğundandır.Tek dezavantaj kısa sürede bukadar kazancı cebe indirmek isteyen speğin satış arzusudur.Hemen satmaya kalksa alıcı bulamaz.Bir müddet yatayda bu fiyatlara ky yi alıştırmaya çalışır bence.Ayrıca piyasaya Merkez bankasının para pompalaması(karşılığı olmadan haberleri dolaşıyor)doların buralarda durmayacağı algısı yaratıyor.Yani hisse değeri8.17 nin dahada yukarıya gideceği beklentisini artırıyor.Şayet bu COVID 19 kısa sürede çözülmez ise Temelreisin dediği gibi buğday altın değerinde olur.İnşallah çözülürde biz bu beladan kurtuluruz.Yoksa undan kazanacağımız üç beş kuruşu yemek bile nasip olmayabilir böyle giderse.YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri