Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
Endeksin yukarı aşağı hareketlerle bazı kağıtları sırasıyla yukarı çekip en sonunda çökeceğini düşünmeye başladım... Daha evvel seçim senesi borsanın tarihi zirve yapacağını düşünüyordum. Bu fikrimi terk etmek zorunda kaldım. Seçim senesi borsanın 80 dolara düşmesi ihtimali daha belirgin gibi... Olumsuz yorum yazmayı hiç sevmiyorum. Korku pompalayan güruhtan hoşlanmıyorum ama bu seçeneğin daha belirgin olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. İyi niyetle bu işin başındaki insanlara güvenmeye hep devam ettik lakin görünen köy kılavuz istemez halde. Bu arkadaşlar borsayı aldıkları rakama getirip görevlerini bırakacak gibiler...80 dolara.. Teknikte buna müsait halde..
Uzun uzun grafik paylaşmama gerek yok.. Son 6 aylık hareketin bundan sonraki yönü çok önemli... Yukarı harekette hedef 320 dolar... Aşağı yönde 80 dolar....Normalde 135 dolar altına düşmemesi gerekiyor ama bir iki kötü haberle birlikte daha evvel çalıştığı gibi çalışırsa direk 80 doları görür gibi duruyor... Korkuya kapılmadan dikkatlice devam etmekte fayda var Haziran gibi tekrar 225 doları denemesini bekliyorum endeksin... İnşallah yanılırım ve endeks direk 320 dolara gider. Kesinlikle YTD.