Türk'lere örtülü soykırım yapıldı maalesef. Önce kürtlerin önünü tamamen açtılar. Ege akdeniz kıyılarına gidip baksan komple kürt mafyası veya aşiretler elinde. Istanbul'un en baba mekanları kürtlerin elinde. 20 25 kardeşe kadar cıkıyolar. Devletimiz sagolsun okuyan, üreten vatandaşa düşmanlaştıgı icin zaten 1 veya 2 doğuran aileler artık ülkeyi de terkediyolar. Çünkü bugün doktor muhendis karı koca ortalama gelirleri 40-50 bin civarı. Hanım hamileyse yandın. Düştün tek maaşa. Bakıcılar 700 dolardan kapıyı açıyor. Okullar artık özel. Tamamen bitmis bir sistem icindeyiz.
Devletin yıllarca okuttuğu yatırım yaptığı nesiller artık kayıp. Mb rezervi bile tekrar dolar ama gidenlerin yerinin dolması on yıllar alır.
Yerini de afgan paki suri ile doldurma gayretindeyiz işte.
 Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Türkiye nüfusu göç almadığı durumda şu an itibari ile azalıyor. 2017 den beri azalıyor.

Batı illeri çok daha uzun süredir düşüş içinde. Doğu olmasa zaten 2.1 oranı bile yakalanamiyor belki 2000 lerin başından beri.

Zaten bu nedenle milyonlarca göçmen doldurulduğu açık.

Esnaf kendi itiraf ediyor zaten 50 tane suriyeli çalıştırıyorum sigorta istemiyor Türk ile uğraşamam diyor. Angaralı siteler esnafı açık açık hem vergi kaçırıyorum hem de suriyeli olmazsa çeviremiyorum diyor. Denecek çok bir şey yok malesef yazık oldu ülkemize.