Sayfa 701/1312 İlkİlk ... 2016016516916997007017027037117518011201 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Türk'lere örtülü soykırım yapıldı maalesef. Önce kürtlerin önünü tamamen açtılar. Ege akdeniz kıyılarına gidip baksan komple kürt mafyası veya aşiretler elinde. Istanbul'un en baba mekanları kürtlerin elinde. 20 25 kardeşe kadar cıkıyolar. Devletimiz sagolsun okuyan, üreten vatandaşa düşmanlaştıgı icin zaten 1 veya 2 doğuran aileler artık ülkeyi de terkediyolar. Çünkü bugün doktor muhendis karı koca ortalama gelirleri 40-50 bin civarı. Hanım hamileyse yandın. Düştün tek maaşa. Bakıcılar 700 dolardan kapıyı açıyor. Okullar artık özel. Tamamen bitmis bir sistem icindeyiz.
    Devletin yıllarca okuttuğu yatırım yaptığı nesiller artık kayıp. Mb rezervi bile tekrar dolar ama gidenlerin yerinin dolması on yıllar alır.
    Yerini de afgan paki suri ile doldurma gayretindeyiz işte.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Türkiye nüfusu göç almadığı durumda şu an itibari ile azalıyor. 2017 den beri azalıyor.

Batı illeri çok daha uzun süredir düşüş içinde. Doğu olmasa zaten 2.1 oranı bile yakalanamiyor belki 2000 lerin başından beri.

Zaten bu nedenle milyonlarca göçmen doldurulduğu açık.

Esnaf kendi itiraf ediyor zaten 50 tane suriyeli çalıştırıyorum sigorta istemiyor Türk ile uğraşamam diyor. Angaralı siteler esnafı açık açık hem vergi kaçırıyorum hem de suriyeli olmazsa çeviremiyorum diyor. Denecek çok bir şey yok malesef yazık oldu ülkemize.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Türkiye nüfusu göç almadığı durumda şu an itibari ile azalıyor. 2017 den beri azalıyor.

Batı illeri çok daha uzun süredir düşüş içinde. Doğu olmasa zaten 2.1 oranı bile yakalanamiyor belki 2000 lerin başından beri.

Zaten bu nedenle milyonlarca göçmen doldurulduğu açık.

Esnaf kendi itiraf ediyor zaten 50 tane suriyeli çalıştırıyorum sigorta istemiyor Türk ile uğraşamam diyor. Angaralı siteler esnafı açık açık hem vergi kaçırıyorum hem de suriyeli olmazsa çeviremiyorum diyor. Denecek çok bir şey yok malesef yazık oldu ülkemize.
    Her akşam tv’de sendikalar bu konuda bir şey diyecek mi diye bakıyorum. Her hangi bir itiraz duyamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

doğru olabilir mi?

2022-08-07 09:20:00 | Son Güncelleme : 2022-08-07 10:15:45
    Sosyal konut hamlesi ev sahiplerini telaşlandırdı: Fiyatların düşeceğini gören satışa geçti

https://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi...ndirdi-2841725

5.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Türk'lere örtülü soykırım yapıldı maalesef. Önce kürtlerin önünü tamamen açtılar. Ege akdeniz kıyılarına gidip baksan komple kürt mafyası veya aşiretler elinde. Istanbul'un en baba mekanları kürtlerin elinde. 20 25 kardeşe kadar cıkıyolar. Devletimiz sagolsun okuyan, üreten vatandaşa düşmanlaştıgı icin zaten 1 veya 2 doğuran aileler artık ülkeyi de terkediyolar. Çünkü bugün doktor muhendis karı koca ortalama gelirleri 40-50 bin civarı. Hanım hamileyse yandın. Düştün tek maaşa. Bakıcılar 700 dolardan kapıyı açıyor. Okullar artık özel. Tamamen bitmis bir sistem icindeyiz.
    Devletin yıllarca okuttuğu yatırım yaptığı nesiller artık kayıp. Mb rezervi bile tekrar dolar ama gidenlerin yerinin dolması on yıllar alır.
    Yerini de afgan paki suri ile doldurma gayretindeyiz işte.
    Kendi kendimize yaptık malesef ne yaptıysak.EYT bile en güzel örneği ben keyfime bakayım benden sonrası tufan dedi herkes.

Tufan geldi çattı işte.

sarı sitede çoğu yerde konut fiyatları dolar bazında haziranda zirve yapmış ve yönünü aşağı dönmüş gözüküyor, emlak endeksine göre...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    doğru olabilir mi?

2022-08-07 09:20:00 | Son Güncelleme : 2022-08-07 10:15:45
    Sosyal konut hamlesi ev sahiplerini telaşlandırdı: Fiyatların düşeceğini gören satışa geçti

https://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi...ndirdi-2841725
    Kaynağın da iyiymiş.

Hala, şu leş kemik yalayıcısı yandaş tayfadan haber okumak, ne biliyim?

Bunlar bir de ceo su vardı, hala görevde galiba
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Hala su marmara denizinde yuzenler var ben ona sasiriyorum
    Karadenizden sonra dunyanin en kirli 2. denizi
    karadenizin suları egeye ininceye kadar temizleniyormuki ?

y.t.d

Sayfa 701/1312 İlkİlk ... 2016016516916997007017027037117518011201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •