görükle civarından 26 adet ( üstüne biraz ekleyip ) daire almayı planlıyorum
zamana yayıp
görükle civarından 26 adet ( üstüne biraz ekleyip ) daire almayı planlıyorum
zamana yayıp
--geçenlerde kiracılı evimi sattım...satmadan önce kiracıya, evi göstermede-resim çektirmede güçlük çıkarmayın, eğer satarsam, kiraya taşınacağınız evinizdeki kira farkını kira sözleşmemiz bitinceye kadar ben ödeyeceğim dedim; istemeyerek de olsa kabul etmek zorunda kaldı...3 ay için bana 16 bin TL maliyeti olacak...
--kendinizi iyi niyet ile kiracı yerine koyarsanız, bir çözüm geliştirmek mümkün..
--her şeyin bir bedeli olacak...
--satmasaydım... 2 milyonluk evi yeni kira artışı ile 2 bin TL kiraya verecektim...bunun da 1.5-2 ayını devlet vergi olarak alacaktı...bu zulüme katlanmak zor olduğu için sattım..
şu saatten sonra kiracılı ev satmak yada almak mı ??
aman kalsın.
boş ev alın alacaksanız![]()
Tebrikler muazzam bir kar olmuş. 70bin dolara almışsınız 750bin dolara satmışsınız. Konut fiyat endeksine dolar bazlı baktığımda ortalama bir daire 33 dolardan 27 dolara düşmüş bu süre içerisinde. Sizin tam tersi dolar bazlı 10 kat getiri olmuş. Konut seçerkende hisse gibi düşünmek lazım. Endeks geri kalsada doğru hisseyi seçersen endeksi 10 a katlayabilirsin. Durum her yerde aynı demekki.
sıkıyo bu demesinler diye söyleyim
egede çok yerden örnek verebilirim.
pandemiden sonra özelikle villa müstakil özelikle denize nazır villa fiyatlarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız
bizimki babadan kalma koop. hali ile eski ama yer olarak muazzam. geçmişte yüzüne bakmazlardı bu koyların.
şimdi sadece daha uzak mesafelerdeki arsaları 4 5 milyon
türklere satmak zaten mümkün değil.
500 bin arsa 500 bin inşaat yaptık dayıma. 2020 başladık geçen sene bitirdik. Emekli oldu yerlesti aynen Marmara denize sıfır köyde villa da değil koy evi yani 900 m2 arsa 150 m2 ev.
15 milyona hemen alayım diye İstanbullular gelip zorla almaya çalışıyor ilan yok bir şey yok satılık değil.
Birebir şahidim.
Yer İmleri