Arama sonucu : 5290 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ISCTR - Ýþ Bankasý C

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Önceki depremde brokerlarýn bazýlarý depremden etkilendi gidemedi bazýlarý seansa geç kaldý.Uzaktan eriþim yapabilen aracý kurumda tek makine vardý.

Bu sýrada depremin boyutu ne anlaþýlamamýþtý. Mesela ben sabah iþ baþýndaydým. Gençtim zaten olayý pek idrak edemedim.Ýþe giderken sadece 2 yýkýlmýþ bina gördüm onunda aslýnda kusurlu olduðu falan konuþuldu. Ben iþe gittikten 3 saat sonra falan olayýn vahametini anca farkýna varabildim. O zamana kadar çoðu kimse benim gibi farkýnda deðildi. Sonra olayýn boyutlarý anlaþýlýnca kapatma kararý alýndý. Çünkü artçýlarýn devam edebileceði insanlarý gündüz bina içinde tutmanýn doðru olmayacaðýna karar verildi.

Benim burada anlatmak istediðim açtýn madem haklýsýn çarþamba neden kapatttýn bence kapanmalýydý.

Hele bence kapanmamasý kadar önemli olan pazartesi alýnan kararlarýn akþam geri alýnmasýdýr. Bu da bence en az kapatmamak kadar yanlýþ.

Çünkü ne oldu ise salý günü oldu. Pazartesi akþamý alýnan kararlar ile birilerinin eli kolunu rahat býraktýlar.

Ben bunu salý sabahý aklým erdiðince yine burada yazdým.Hisse fiyatlarý düþmüþ çýkmýþ benim için pek önemi yok.Ben pazartesi akþamý alýnan kararýn kötü olacaðýný bilmeme raðmen yine de tek lot satýþ yapmadým. Bu benim tercihimdir.

Ama bazý yatýrýmcýlarýn bu tercihi olmadý olamadý. Bu doðru deðil.

2 . bir husus pazartesi akþamý alýnan kararlarda top aracý kurumlara atýldý yani isterseniz müþterinizi idare edebilirsiniz dendi bu da doðru karar deðil siz bu durumda kurum olarak yatýrýmcýyý aracý kurum insafýna býrakamazsýnýz.Bence yeterli kararlar alýnmadýðý gibi pazartesi akþamý çok yanlýþ kararlar da alýndý.

Hangi akla hizmet depo þartý kaldýrýldý hangi akla hizmet sahip olunan malýn istenen kurumdan satýlabilmesine izin verildi.

Esas piyasanýn içinden geçilmesine sebep olan þeyler bunlardý. Salý günü kazanan 5-10 kiþi kaybeden tüm yatýrýmcýlar.

Bunlara sebep olan benim babamýn oðlu olsa ben karþý çýkardým.

Bu iþler öyle yok birileri yalandan aðlamýþ meselesi deðil.

Ben burasý hariç hiçbir sosyal medyada yazý yazmýyorum.

Ben burada tüm yatýrýmcýlarýn lehine olmayan konular dýþýnda pek yazmam hele þahsi menfaatlerim için hiç yazmam.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-02-2023 saat: 22:03.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •