Originally Posted by
emregunes
Okudukça ilave alasım geldi
Şakası bir yana kcaer ,cwene , karel i gelecek potansiyelleri sebebi ile taşıyorum..Bozmazlarsa da devam ederim...
Uzun vadeli ağır hisseleri taşıma taraftarı değilim.. Dolar bazlı çok keyifli getirileri yok..Çok muazzam yerden yakalaman ve yapışman lazım...
Onun haricinde endeks trendine göre işlemlerim devam ediyor....
Sana da üzülüyorum. Topikte tek başına didiniyorsun

Gereksiz çocukca boş sohbet yapan adamlar !! ın yerine katkı sunan birileri olsa güzel olurdu...
yakın geçmişte ereğlide biraz uzun kalmaya niyet ettiysem de başaramadım..pek beceremiyorum o kadar uzun kalmayı...kocaer ereğliden çok daha farklı ve kaliteli görünüyor bana...önümüzdeki iki çeyrek bilançoda bunların su yüzüne çıkmasını bekliyorum...o vakit sığ hisseler gibi iştahlanmasını bekliyorum...bakalım bu düşüncem ne kadar doğrulanacak göreceğiz...ben de piyasanın ne karar vereceğini merakla bekliyorum...
biraz da kocaere getirdiğim bu sermaye zaten 5-6 ayda bana %70 civarı bir getiri sağlamış dolayısı ile enflasyon kadar kazandırmış bir sermayedir...kalan 6 ayda kazanmasam da sıkıntı olmaz...kocaerde gördüğüm bu potansiyelin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hisseyi satın alarak görmek istiyorum..bir çeşit tecrübemi sınamak istiyorum..kar edersem zaten güzel olacak..edemezsem de bundan da bir tecrübe çıkararak satar başka bir yerde kısmetimi ararım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri