Sayfa 35/506 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-07-19

11.07.2023 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimizin
    yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında satın alınan Aydın
    ili, Kuyucak İlçesi'nde bulunan 5061,46 hektarlık Jeotermal Kaynaklar
    ve Doğal Mineralli Su J-443 ruhsat ve 5782,72 hektarlık blokeli sahasının,
    4.07.2023 tarihinde kurulan ve %99 iştirakimiz olan Kocaer Enerji A.Ş.'ye
    devredilmesine karar verildiği duyurulmuştu. İlgili ruhsat ve blokeli
    sahanın Kocaer Enerji A.Ş.'ye devir işlemi tamamlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    bu enerji yatırımları ile kocaer çeliğin enerji ihtiyacının eksik kalan %67 lik enerji ihtiyacı karşılanacak...böylece kocaer çelik tam anlamı ile yeşil çelik hüviyetine kavuşacak..bu şekilde ihracat kapıları ona sonuna kadar açılacak...

fazla elektiriği de ulusal şebekeye satacak..oradan da ciddi bir kar yapacaktır...bunlar şu anda yenilenebilir enerjide ilk adımlardır...zamanla bu adımların devamı da gelecek..kocaer çelik nurtopu gibi bir enerji şirketine gebe...hamilelik yeni başladı...bu çocuk daha doğacak...ardından emekleyecek..ardından yürüyecek..ardından da koşmaya başlayacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu enerji yatırımları ile kocaer çeliğin enerji ihtiyacının eksik kalan %67 lik enerji ihtiyacı karşılanacak...böylece kocaer çelik tam anlamı ile yeşil çelik hüviyetine kavuşacak..bu şekilde ihracat kapıları ona sonuna kadar açılacak...

fazla elektiriği de ulusal şebekeye satacak..oradan da ciddi bir kar yapacaktır...bunlar şu anda yenilenebilir enerjide ilk adımlardır...zamanla bu adımların devamı da gelecek..kocaer çelik nurtopu gibi bir enerji şirketine gebe...hamilelik yeni başladı...bu çocuk daha doğacak...ardından emekleyecek..ardından yürüyecek..ardından da koşmaya başlayacak...
    Benim lotları bekliyorlarmıymış hala, sen onu söyle

3. https://www.youtube.com/watch?v=VJAfnU9Otbw

youtubede bir yorumcu 7.dakikadan itibaren bizim kocaerden bahsetmiş... arapların ilgi gösterebileceği hisseler arasında saymış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Benim lotları bekliyorlarmıymış hala, sen onu söyle
    o günden bu güne o vatandaş daha gelmedi gruba... gelirse söylerim...sorması ayıp değilse sende kaç adet var dostum..istiyorsan özelden de bana yazabilirsin... çünkü bende de ciddi bir miktarda var....sermayemin %65-70 i kocaere emanet...dipten alalım niyeti ile kısada bir çok hisseyi kaçırdım.. umuyorum ki buna değsin...en azından bizi enflasyonu ezdirmesin üzerine de biraz temettü versin razıyım...

5. konjöktür olarak demir çeliklerin artık hareketlenmeye başlayacağı son noktalar buraları...artık fed faiz artışlarını durdurdu...buda emtiaları canlandıracak...ülkemizdeki döviz kuru çıkışı malum ,buna ülkemiz olarak da mecburuz (çünkü ihracat yapmak için bu gerekli ) tüm satışları dövizle olan kocaer bu konjöktürden en çok faydalanacak şirketlerin başında geliyor...ereğliden her türlü iyi olacağını düşünüyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o günden bu güne o vatandaş daha gelmedi gruba... gelirse söylerim...sorması ayıp değilse sende kaç adet var dostum..istiyorsan özelden de bana yazabilirsin... çünkü bende de ciddi bir miktarda var....sermayemin %65-70 i kocaere emanet...dipten alalım niyeti ile kısada bir çok hisseyi kaçırdım.. umuyorum ki buna değsin...en azından bizi enflasyonu ezdirmesin üzerine de biraz temettü versin razıyım...
    Hay allah. Bak sen şu işe. Burada ajanları mı var yoksa

Boşver hocam ne önemi var lot sayısının. Sonra adamlığımızı sorguluyor bir kısım vatandaş !!! Satmadan önce haber veririm sana özelden, o zaman hesap kitap yaparsın Gerçi sen kalmazsın bu hissede o zamana kadar.

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demiş atalarımız. Ben bu düsturda ilerliyorum, kim ne zırvalarsa zırvalasın. Çok da fifi

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Okudukça ilave alasım geldi

Şakası bir yana kcaer ,cwene , karel i gelecek potansiyelleri sebebi ile taşıyorum..Bozmazlarsa da devam ederim...
    Uzun vadeli ağır hisseleri taşıma taraftarı değilim.. Dolar bazlı çok keyifli getirileri yok..Çok muazzam yerden yakalaman ve yapışman lazım...
    Onun haricinde endeks trendine göre işlemlerim devam ediyor....

Sana da üzülüyorum. Topikte tek başına didiniyorsun Gereksiz boş sohbet yapan adamlar !! ın yerine katkı sunan birileri olsa güzel olurdu...

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hay allah. Bak sen şu işe. Burada ajanları mı var yoksa

Boşver hocam ne önemi var lot sayısının. Sonra adamlığımızı sorguluyor bir kısım vatandaş !!! Satmadan önce haber veririm sana özelden, o zaman hesap kitap yaparsın Gerçi sen kalmazsın bu hissede o zamana kadar.

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demiş atalarımız. Ben bu düsturda ilerliyorum, kim ne zırvalarsa zırvalasın. Çok da fifi
    ne kadar kalacağımı bilmiyorum ama ilk etapta ikinci ve üçüncü çeyrekleri görmek istiyorum...sonra kararımı veririm...dediğim gibi çok şey istemiyorum kocaerden..beni enflasyona ezdirmesin vede üzerine de geçinebileceğim kadar temettü versin yeterdir...

lot miktarına gelince öyle çok önemsediğim için sormadım...biraz kişisel meraktan sordum...yoksa bir hissede bulunup bulunmamamı bu güne kadar hiç bir zaman kişilere bağlamadım...zaten o yüzdendir ki ben hisselerin takasına bakmam..aynı şekilde derinliği de takip etmem..çünkü bu iki unsur da algıları kolaylıkla etkileyebiliyor...ben hep böyle oldum böyle de kazandım..

sizi ereğliden tanıdım...gördüğüm kadarıyla ereğlideki yatırımcılar çok oturaklı ve bilgili...aynı şekilde sermayeleri de belli bir yere gelmiş bu yüzden de çok da riski sevmeyen by da diyebileceğimiz yatırımcılardan oluşuyor...acaba tahminlerimde yanılıyor muyum diye merak etmiştim...

sizin gibi arkadaşlar çelik sektörünü çok iyi tanırlar...hisseyi de çok uzun taşımayı severler...ben henüz o yapıya bürünmedim...hisseleri genelde meyveleri olgunlaşmaya başlamaya başladığında alıyorum...tabi benim alış tarzımın başlarında da çile çekmek vardır ama bu çile yıllara yayılmaz...bir kaç ay en fazla..

Sayfa 35/506 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •