Sayfa 34/541 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 4321 madde; 265 - 272 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yatırım kişinin risk iştahına göre değişir. Sabrı olan doğru hisse kazanabilir de.. Ama esas kazanç dolar bazlıdır..

Hisse 6 ayda dolar bazlı %50 düşmüş.. Ocak ayında alan adama bunları anlatmak zor.

Şimdi zirveden almasaydın diyen çıkacaktır.. Çoşku anında alan almıştır..Önce şirketin hissede neden böyle bir hareket olduğunu izah etmesi lazım... Açıklama yoksa demek ki spekülasyon var ve birileri izlemiş...

Senin mesela hisseden Dolar bazlı favök beklentin? Dolar bazlı hisse başı kar beklentin nedir hisseden? Her çeyrek artacak mı sence ?

Firmanın 2024-2025-2026 beklentisi nedir mesela? Bunu yatırımcı sunumunda anlattı mı Sasa gibi... ? Anlattıysa paylaşırsan herkes öğrenmiş olur...

Seni tenzih ediyorum. Belli bir portföy büyüklüğünün olduğunu biliyorum. Düzgün de bir adamsın..Sözünün de arkasında durduğunu önceden gördüm...

Ama burada 20 tane hissem var diyerek her hissesinde büyükkk portföyü olduğunu söyleyen adamlardan !!! küçük yatırımcının etkilenmemesi lazım..Biz biliriz ama okuyan bilmez...

Burada herkes kimin ne kalitede paylaşım yaptığını, kimin boş mesaj yazdığını okuyor..

Firma kötü bir firma değil.. Yatırımları da var...İlerde büyüyecek gibi de duruyor..
    Ama tepeden satış yedi ve yatayda toplanması lazım..
    Teknik çıkış hareketleri harici kalıcı kısa vade beklentisi olan yanılır...

Herkes uzun vadeciyse sorun yok Ama genelde 5-6 ay sonra kimse kalmıyor.. Ondan dedim.

Sizlere bol kazançlar...
    şirketin kendini anlatması konusunda ve bence yatırımcı ilişkilerinde de ciddi zayıflıklar var...ama bence akıllı adam için bilançolar ve kap haberleri yeterlidir..umarım her şey gönlümüzce olur...biraz daha toplanmasını istiyorum...temelciler bu hisseyi çok da buralarda bırakmayacaklar diye düşünüyorum...

günlükçüler bence hisseden uzaklaşıyorlar...spek biraz daha sıksa kimsecikler kalmayacak...bakalım hayırlısı ile neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şirketin kendini anlatması konusunda ve bence yatırımcı ilişkilerinde de ciddi zayıflıklar var...ama bence akıllı adam için bilançolar ve kap haberleri yeterlidir..umarım her şey gönlümüzce olur...biraz daha toplanmasını istiyorum...temelciler bu hisseyi çok da buralarda bırakmayacaklar diye düşünüyorum...

günlükçüler bence hisseden uzaklaşıyorlar...spek biraz daha sıksa kimsecikler kalmayacak...bakalım hayırlısı ile neler olacak ??
    Günlükçü hissesi değil bu...
    Ben belli bir miktar alıp kenara attım..Temelde dolar bazlı %50 düşmesi sebebi ile bunu yaptım....
    Tekniği de fena değil.
    Bu fiyattan dolar bazlı zarar edeceğimi de düşünmüyorum , nereye gider ona da bakarız...Nacizane fikrimdir...ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Günlükçü hissesi değil bu...
    Ben belli bir miktar alıp kenara attım..Temelde dolar bazlı %50 düşmesi sebebi ile bunu yaptım....
    Tekniği de fena değil.
    Bu fiyattan dolar bazlı zarar edeceğimi de düşünmüyorum , nereye gider ona da bakarız...Nacizane fikrimdir...ytd..
    Akıllı temelciler zaten senin yaptığını yapacaklar...buda ileride iyicene toplanmasına zemin hazırlayacaktır...sabrın sonu selamettir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. valla ben keko nun pesine takıldım.
    o nereye ben oraya
    ama gitmesi için keko nun satıs yapması lazım
    cwene olayından aldığım ders ile

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    valla ben keko nun pesine takıldım.
    o nereye ben oraya

Evet Cwene i sattı ve bizi terketti. Ama bir gün döner diye lotlarını kenara ayırdık

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    valla ben keko nun pesine takıldım.
    o nereye ben oraya
    ben kazanamazsam da değerli dostlarımın kazanması beni sevindirir...kaldı ki cweneden de kazanmıştım..ama tabi kazanma potansiyelimizin altında kazandık...kocaer de artık algılara kapılmayacağım...daha kararlı durmak istiyorum...cwene de bizi gerçekten de bıktırdılar...hareketleri bizi de şüpheye koydu acaba şirkette bir olumsuz durum mu var düşüncesine itti...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Evet Cwene i sattı ve bizi terketti. Ama bir gün döner diye lotlarını kenara ayırdık
    arkadaşlar sattığım her hissede her zaman önünüz açık olsun demişimdir...yalnız benim bir kötü huyum da var...sattığım fiyatın üzerinden kolay kolay hissemi geri almak istemiyorum..o yüzden de üzülerek de olsa cwene defterini kapattım...en çok üzüldüğüm şey çok sevdiğim enerji sektöründen uzaklaşmış olmam...ama küçük de olsa kocaerde de teseli bulabilirim diye düşünüyorum...

malum 300 milyon sermayeli bir enerji şirketi kurdu..ileride o konu ile ilgili güzel gelişmeler olabilir...enerji şirketi benim için bonus oldu...çok kaliteli bir şiretin üzerinde verilmiş bir hediye...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar sattığım her hissede her zaman önünüz açık olsun demişimdir...yalnız benim bir kötü huyum da var...sattığım fiyatın üzerinden kolay kolay hissemi geri almak istemiyorum..o yüzden de üzülerek de olsa cwene defterini kapattım...en çok üzüldüğüm şey çok sevdiğim enerji sektöründen uzaklaşmış olmam...ama küçük de olsa kocaerde de teseli bulabilirim diye düşünüyorum...

malum 300 milyon sermayeli bir enerji şirketi kurdu..ileride o konu ile ilgili güzel gelişmeler olabilir...enerji şirketi benim için bonus oldu...çok kaliteli bir şiretin üzerinde verilmiş bir hediye...
    Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-07-19

11.07.2023 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimizin
    yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında satın alınan Aydın
    ili, Kuyucak İlçesi'nde bulunan 5061,46 hektarlık Jeotermal Kaynaklar
    ve Doğal Mineralli Su J-443 ruhsat ve 5782,72 hektarlık blokeli sahasının,
    4.07.2023 tarihinde kurulan ve %99 iştirakimiz olan Kocaer Enerji A.Ş.'ye
    devredilmesine karar verildiği duyurulmuştu. İlgili ruhsat ve blokeli
    sahanın Kocaer Enerji A.Ş.'ye devir işlemi tamamlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sayfa 34/541 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •