valla ben keko nun pesine takıldım.
o nereye ben oraya
ama gitmesi için keko nun satıs yapması lazım
cwene olayından aldığım ders ile
valla ben keko nun pesine takıldım.
o nereye ben oraya
ama gitmesi için keko nun satıs yapması lazım
cwene olayından aldığım ders ile
arkadaşlar sattığım her hissede her zaman önünüz açık olsun demişimdir...yalnız benim bir kötü huyum da var...sattığım fiyatın üzerinden kolay kolay hissemi geri almak istemiyorum..o yüzden de üzülerek de olsa cwene defterini kapattım...en çok üzüldüğüm şey çok sevdiğim enerji sektöründen uzaklaşmış olmam...ama küçük de olsa kocaerde de teseli bulabilirim diye düşünüyorum...
malum 300 milyon sermayeli bir enerji şirketi kurdu..ileride o konu ile ilgili güzel gelişmeler olabilir...enerji şirketi benim için bonus oldu...çok kaliteli bir şiretin üzerinde verilmiş bir hediye...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-07-19
11.07.2023 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimizin
yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında satın alınan Aydın
ili, Kuyucak İlçesi'nde bulunan 5061,46 hektarlık Jeotermal Kaynaklar
ve Doğal Mineralli Su J-443 ruhsat ve 5782,72 hektarlık blokeli sahasının,
4.07.2023 tarihinde kurulan ve %99 iştirakimiz olan Kocaer Enerji A.Ş.'ye
devredilmesine karar verildiği duyurulmuştu. İlgili ruhsat ve blokeli
sahanın Kocaer Enerji A.Ş.'ye devir işlemi tamamlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
bu enerji yatırımları ile kocaer çeliğin enerji ihtiyacının eksik kalan %67 lik enerji ihtiyacı karşılanacak...böylece kocaer çelik tam anlamı ile yeşil çelik hüviyetine kavuşacak..bu şekilde ihracat kapıları ona sonuna kadar açılacak...
fazla elektiriği de ulusal şebekeye satacak..oradan da ciddi bir kar yapacaktır...bunlar şu anda yenilenebilir enerjide ilk adımlardır...zamanla bu adımların devamı da gelecek..kocaer çelik nurtopu gibi bir enerji şirketine gebe...hamilelik yeni başladı...bu çocuk daha doğacak...ardından emekleyecek..ardından yürüyecek..ardından da koşmaya başlayacak...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
o günden bu güne o vatandaş daha gelmedi gruba...gelirse söylerim...sorması ayıp değilse sende kaç adet var dostum..istiyorsan özelden de bana yazabilirsin...
çünkü bende de ciddi bir miktarda var....sermayemin %65-70 i kocaere emanet...dipten alalım niyeti ile kısada bir çok hisseyi kaçırdım..
umuyorum ki buna değsin...en azından bizi enflasyonu ezdirmesin üzerine de biraz temettü versin razıyım...
konjöktür olarak demir çeliklerin artık hareketlenmeye başlayacağı son noktalar buraları...artık fed faiz artışlarını durdurdu...buda emtiaları canlandıracak...ülkemizdeki döviz kuru çıkışı malum ,buna ülkemiz olarak da mecburuz (çünkü ihracat yapmak için bu gerekli ) tüm satışları dövizle olan kocaer bu konjöktürden en çok faydalanacak şirketlerin başında geliyor...ereğliden her türlü iyi olacağını düşünüyorum..
Yer İmleri