Sayfa 37/543 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 289 - 296 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ereğlinin sermayesi 3,5 milyar ...halka açıklık 1,665 milyar...
    ısdmr sermayesi 2,9 milyar.....halka açıklık 147 milyon...
    kocaer sermayesi 657 milyon....halka açıklık 153 milyon..

bence halka açık lotlara baktığımızda orta ve küçük yatırımcıların bu hisseye ilgi göstermesiyle de çok güzel ve rahat çıkabilecek bir yapıda...bilançolar ile ufukta güzel bir ışık gösterirse bir çok yatırımcı kocaere yatırım yapabilecektir...önümüzdeki iki çeyrek bilanço ile ben bunu mümkün görüyorum...
    Mal dağınık ellerde. Zaten yatırım fonları, yabancı ve emeklilik fonları almaları gerekeni almışlar. 50 milyon lot bunlarda. Daha alırlar mı, neden olmasın. Ama burada birilerinin elinde toplu bir mal varmış gibi durmuyor. Manipülatif bir hareket olacağını sanmam.

Zaman içinde, bilanço ve iş akışıyla yolunu çizer. Uçup kaçar gibi bir beklentim yok açıkçası. Uçup kaçıp saçmalamasın zaten.

2. https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...kat--16136376/

Merkez Bankası kararıyla birlikte ihracatçının reeskont kredisi limiti 5 kat arttı! Mehmet Şimşek ilk kez konuştu20.07.2023 16:03Merkez Bankası, ihracatçının finansmana erişimini kolaylaştırmak adına reeskont kredilerinin günlük limitini 300 milyon TL'den 1,5 milyar TL'ye çıkardı. Kararı yorumlayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Programımızın en büyük önceliklerinden birisi ihracatın güçlü bir şekilde desteklenmesidir. İç talebi dengeleyici tedbirler alırken, ihracata da maksimum destek sağlayacağız." dedi.Merkez Bankası, ihracatçının reeskont kredisi için bankaların günlük limitini 5 kat arttırdı. Kararla ilgili bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Programımızın en büyük önceliklerinden birisi ihracatın güçlü bir şekilde desteklenmesidir. İç talebi dengeleyici tedbirler alırken, ihracata da maksimum destek sağlayacağız." dedi.
    REKLAM

ads by AdMatic
    İHRACATA TEŞVİK İÇİN LİMİT ARTIŞINA GİDİLDİİhracatı teşvik eden reeskont kredilerinde Merkez Bankası önemli bir karar aldı. Buna göre, ihracat finansman desteği sağlayan reeskont kredilerinin günlük limiti 300 milyon TL'den 1,5 milyar TL'ye çıkarıldı. Merkez Bankası, bu kararı ile ihracatçıların krediye erişimini desteklemeye devam ederken, aynı zamanda ihracat artışına katkı veren ihracatçıları da önceliklendirecek. KOBİ'lerin reeskont kredilerindeki payı da artırılıyor. Ayrıca, TCMB'nin sadeleşme süreci kapsamında reeskont kredilerinde yüzde 30 ilave döviz satış şartı ve önden döviz satış şartı gibi koşullar kaldırılıyor. Merkez Bankası, finansal kaynakların üretken alanlara yönlendirmesini sağlayarak verim ekonomisini destekliyor."MAKSİMUM DESTEK SAĞLAYACAĞIZ"Alınan kararın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mehmet Şimşek ise şu ifadeleri kullandı: "Programımızın en büyük önceliklerinden birisi ihracatın güçlü bir şekilde desteklenmesidir. İç talebi dengeleyici tedbirler alırken, ihracata da maksimum destek sağlayacağız. Yurtdışından temin ettiğimiz kaynakları ihracat ve yatırıma kanalize edeceğiz."
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. yeni kararlar ile ihracatçılar destekleniyor arkadaşlar..cirosunun %70 i ihracat olan kocaer olumlu etkilenecek..daha önce yüzde 30 ilave döviz satış şartı ve önden döviz satış şartı gibi koşullar kaldırılıyor. ..böylece ihracatçı daha rahat yatırım yapabilecek...elindeki dövizi verimli kullanacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. kocaer yenilenebilir enerji
    şirketi kurdu halka açsınlar veya reklamını yapsınlar bir nevi enerji şirketi buda yatırımcı yeterince bilmiyor..

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    günlüklerde baktığım yer 19.21.. iyi çalışmalar..
    19.21 direnci 18.90 olmuş.. şimdilik barlar çapari üzerindeki istavrit gibi.. 3-4 günlük olası bir sıkışmanın sonuçları daha rahat gözlemlenebilecek.. olası bir düzeltme tekniğini daha da güzelleştirebilir.. 18.90 üzeri 2 kapanışla düzeltme çöp olabilir..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. keko umarım rallıyı kaçırmıyorsundur,,kcaer gıbı şirketler agır hareket eder,,bıze daha agresıf hareket edecek hısseler lazım..bence gerıde kaldı hemde çok,,umarım telafı eder en kısa surede,,bol şans..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko umarım rallıyı kaçırmıyorsundur,,kcaer gıbı şirketler agır hareket eder,,bıze daha agresıf hareket edecek hısseler lazım..bence gerıde kaldı hemde çok,,umarım telafı eder en kısa surede,,bol şans..
    ralliyi görüyorum dostum...bensiz gidiyorlar... kötü bir yanım daha var dostum....forumlarına yazdığım hisseleri kolay kolay terk edemiyorum...iş biraz da inada giriyor...sermayem biraz geri kalıyor ama sorun değil...malumun zaten çok kazanmıştım..bir kaç ay sermayem tatil yapmış olsun...

kocaerin her tarafından döviz akıyor..döviz de agresif çıkıyor...eninde sonunda yansımaları olacak..kwon dostum bak 2 yıldır plastikkart hissesinde millet bekleye bekleye ağaç oldu ama hala gıkları çıkmıyor....bizim kocaerde bekleyişimiz daha bir ay bile olmadı...biraz sabır diyorum...bu çirkin ördek yavrusunun bir kuğu olduğunu bu dünya gözüyle görmek istiyorum...

beni derdimle baş başa bırak... sen havaide tatilini yap...ben biraz çile çekmek istiyorum...

8. yenilenebilir enerji sektöründen elimde sadece 1500 lot yeotk var.... çok minik bir miktar..ama az da olsa bir teselli veriyor..fiyatı 67 tl iken harcamak için kenara ayırdığım bir nakitim vardı onu değerlendireyim deyip öyle almıştım yeotki... bak işte tavan da olmuş...bir kaç akrabama da aldırmıştım...biraz moral veriyor...

Sayfa 37/543 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •