Originally Posted by
keko
ben de merak ettim biraz bakayým dedim foruma...acemþah iyi temelcidir...yalnýz ben enerji ve enerji ile bað kurmuþ þirketlere gönül vermiþ biriyim...sayýn acemþah da eskiden beri gyo larý ve içinde gyo olan þirketleri sever..eskiden gyo yönünden güçlü arazisi fazla çimentolarý da severdi...yalnýz gyo þirketlerinin hepsi de þu anda çok ucuz...faizler yükseliyor..hükümet para politikasýnda sýkýlaþmaya gidiyor..buda arazi ,konut , otomotiv gibi varlýklara olan talebi kýsýtlar buda onlarýn deðerini ister istemez düþürür...
ben saðlýk sektöründe çalýþýyorum...geçen aya kadar bile yoðun bakým ünitelerinin kapatýlmasý ve iþten çýkarmalar son haddine varmýþtý...saðlýk sektörüne hakediþlere yapýlan son %50-60 lýk zamlar sektörün biraz da olsa nefes almasýný saðladý..yalnýz hükümetin þehir hastanelerine aðýrlýk vermesi politikasý özel hastaneleri uzun vadede zor durumda býrakacak bir politikadýr...özel sektör adeta üvey evlat muamelesi görüyor...
yalnýz eðer hükümet özel bir yere güzel teþvikler vermiþ ise o zaman tabiki iyi bir geliþme olur...bu iþler için de ciddi yatýrýmlar gerekir..bu iþlerin rayýna girmesi biraz da uzun zaman alýr...acemþah usta bu iþlerden ekmek yedi ister istemez de bu yolda yürüyor....
ben de enerji iþlerinden ekmek yiyiyorum...türkiye geçen yýl fosil yakýtlara 97 milyar dolar ödedi artan nüfüs ile bu miktar gittikçe artýyor...hükümet yenilenebilir enerji kaynaklarýna büyük teþvikler veriyor..o sektörün þirketleri her yýl kat be kat büyüyecekler...ben bu yüzden enerji ile ilgili olan brlsm, kocaer ve atatp yi tercih ettim...önümüzdeki zaman sürecinde bunlarda olumlu geliþmeler bekliyorum..
kýsacasý taþ yerinde aðýrdýr diyorum...ben sizlere baþarýlar diliyorum..
Yer Ýmleri