Originally Posted by
karacabey60
EVET ÝYÝ BÝLÝYORUM HASTANEDE ÇALIÞTIÐINI

SENÝNLE ORTAKLIK YAPTIÐIMIZ HÝSSELER DE VAR ATTP GÝBÝ..AMA AÐILIÐI BÝRAZ DAHA BURAYA VERDÝM BU SIRA. ÇÜNKÜ BURDA KÝ HÝKAYE DE OLDUKÇA GÜZEL.ARAÞTIRINCA DA ÝPLÝK SÖKÜÐÜ GÝBÝ ÖNÜMÜZE DÖKÜLÜYOR. BENÝM DÝKKATÝMÝ ÇEKEN ÞEYLERDEN BÝRÝ DE CÝTYBANK BU KADAR MALI VÝRMANLA ALMASI. GÜNLÜKTE SATICI GÖZÜKÜYOR AMA NE HÝKMETSE HAFTALIK VE AYLIK TAKASLARDA HEP MAL YUKARDA. BUNU KENT ÞEKERDE GÖRMÜÞTÜM. HERGÜN ÝLK SATICI POZÝSYONUNDA GÖZÜKÜYOR AMA SÜREKLÝ MALI YÜKSELÝYORDU ARAÞTIRINCA ÝÞÝN FARKLI OLDUÐUNU ANLADIK.. KÝ ORDADA 400 DEN 4250 TL YE KADAR YOLCULUK OLMUÞTU. BÝZ 2000TL DE YIKILMIÞTIK

ben size baþarýlar diliyorum dostum..umarým iyi kazanýrsýnýz...kolay kolay yolum düþmüyor ama bir gün düþerse belki...
bizim batmandaki hastanelerin gelirlerinin önemli bir kýsmý sgk gelirlerinden oluþuyor...tahminen %50-70 gibi...batýdaki hastanelerin gelirlerinde sgk payýnýn az olduðunu hep kulaktan dolma duymuþumdur...gerçekten de geçen bir kaç hafta önce sgk hakediþlerine %50-60 oranýnda zamlar yapýldý..bu zamlar ile bizim buradaki hastanelere ciddi bir hayat buldular...batýdaki hastanelere de olumlu etkileri olacaktýr ama öyle çok büyük miktarlarda deðil...çünkü onlar zaten özel çalýþan ve sgk payý az olan hastanelerdir...asýl yurtdýþýndan iyi baðlantýlar kurarlarsa ?? güzel gelirler elde edebilirler....
tekrardan baþarýlar diliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri