Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2745 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    sektörün bizzat içindeyim dostum..hem de tam 17 yýldýr...modern makinalar ve kaliteli doktorlar paranýz olduktan sonra çok rahat temin edebileceðiniz þeylerdir....belli bir süre sonra aralarýnda çok da fark kalmýyor...yalnýz hisse iyi duruyor..bir hotelin hastaneye çevrilmesi de çok masraf ve emek gerektiren bir olaydýr...çünkü kapý geniþliðinin bile bir standartý var...o standartlara gelmek çok emek ,masraf ve zaman gerektiriyor....

hisse güzel duruyor...ben size baþarýlar diliyorum dostlar..adýmý anmasaydýnýz belki de hiç yazmayacaktým..ama yazýnca mecbur düþüncelerimi söylemek zorunda kaldým..tekrardan sizlere baþarýlar diliyorum..
    EVET ÝYÝ BÝLÝYORUM HASTANEDE ÇALIÞTIÐINI SENÝNLE ORTAKLIK YAPTIÐIMIZ HÝSSELER DE VAR ATTP GÝBÝ..AMA AÐILIÐI BÝRAZ DAHA BURAYA VERDÝM BU SIRA. ÇÜNKÜ BURDA KÝ HÝKAYE DE OLDUKÇA GÜZEL.ARAÞTIRINCA DA ÝPLÝK SÖKÜÐÜ GÝBÝ ÖNÜMÜZE DÖKÜLÜYOR. BENÝM DÝKKATÝMÝ ÇEKEN ÞEYLERDEN BÝRÝ DE CÝTYBANK BU KADAR MALI VÝRMANLA ALMASI. GÜNLÜKTE SATICI GÖZÜKÜYOR AMA NE HÝKMETSE HAFTALIK VE AYLIK TAKASLARDA HEP MAL YUKARDA. BUNU KENT ÞEKERDE GÖRMÜÞTÜM. HERGÜN ÝLK SATICI POZÝSYONUNDA GÖZÜKÜYOR AMA SÜREKLÝ MALI YÜKSELÝYORDU ARAÞTIRINCA ÝÞÝN FARKLI OLDUÐUNU ANLADIK.. KÝ ORDADA 400 DEN 4250 TL YE KADAR YOLCULUK OLMUÞTU. BÝZ 2000TL DE YIKILMIÞTIK

Alýntý Originally Posted by karacabey60 Yazýyý Oku
    EVET ÝYÝ BÝLÝYORUM HASTANEDE ÇALIÞTIÐINI SENÝNLE ORTAKLIK YAPTIÐIMIZ HÝSSELER DE VAR ATTP GÝBÝ..AMA AÐILIÐI BÝRAZ DAHA BURAYA VERDÝM BU SIRA. ÇÜNKÜ BURDA KÝ HÝKAYE DE OLDUKÇA GÜZEL.ARAÞTIRINCA DA ÝPLÝK SÖKÜÐÜ GÝBÝ ÖNÜMÜZE DÖKÜLÜYOR. BENÝM DÝKKATÝMÝ ÇEKEN ÞEYLERDEN BÝRÝ DE CÝTYBANK BU KADAR MALI VÝRMANLA ALMASI. GÜNLÜKTE SATICI GÖZÜKÜYOR AMA NE HÝKMETSE HAFTALIK VE AYLIK TAKASLARDA HEP MAL YUKARDA. BUNU KENT ÞEKERDE GÖRMÜÞTÜM. HERGÜN ÝLK SATICI POZÝSYONUNDA GÖZÜKÜYOR AMA SÜREKLÝ MALI YÜKSELÝYORDU ARAÞTIRINCA ÝÞÝN FARKLI OLDUÐUNU ANLADIK.. KÝ ORDADA 400 DEN 4250 TL YE KADAR YOLCULUK OLMUÞTU. BÝZ 2000TL DE YIKILMIÞTIK
    ben size baþarýlar diliyorum dostum..umarým iyi kazanýrsýnýz...kolay kolay yolum düþmüyor ama bir gün düþerse belki... bizim batmandaki hastanelerin gelirlerinin önemli bir kýsmý sgk gelirlerinden oluþuyor...tahminen %50-70 gibi...batýdaki hastanelerin gelirlerinde sgk payýnýn az olduðunu hep kulaktan dolma duymuþumdur...gerçekten de geçen bir kaç hafta önce sgk hakediþlerine %50-60 oranýnda zamlar yapýldý..bu zamlar ile bizim buradaki hastanelere ciddi bir hayat buldular...batýdaki hastanelere de olumlu etkileri olacaktýr ama öyle çok büyük miktarlarda deðil...çünkü onlar zaten özel çalýþan ve sgk payý az olan hastanelerdir...asýl yurtdýþýndan iyi baðlantýlar kurarlarsa ?? güzel gelirler elde edebilirler....

tekrardan baþarýlar diliyorum...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

3. Keko üstad her zaman olduðu gibi kitabýn doðru yerinden konuþuyor temkinli konuþuyor. Bence þirket güzel kap lar atmaya devam ederse Sayýn Keko da bu hissede pozisyon alacaktýr diye tahmin ediyorum ☺

Alýntý Originally Posted by fatih0653 Yazýyý Oku
    Keko üstad her zaman olduðu gibi kitabýn doðru yerinden konuþuyor temkinli konuþuyor. Bence þirket güzel kap lar atmaya devam ederse Sayýn Keko da bu hissede pozisyon alacaktýr diye tahmin ediyorum ☺
    kap haberleri güzeldir...hele ki beklenen güzel haberler varsa...açýkçasý ben de elimde tuttuðum hisselerden güzel kaplar bekliyorum..gelirse agresifleþeceklerdir...brlsm deki maliyetim 14,35 tir 30-40 gün civarýdýr tutuyorum...onda güzel bir kap bambaþka yerlere götürür onu..44 ü gördüðünde de tradeyi düþünmedim...atatp zaten yenilenebilir enerji sertifikalarýnýn alýnýp satýlacaðý platform kuruyor...o iþ ile ilgili artýk yavaþ yavaþ kaplar düþmeli..yazýlýmlarýn en güzel bilançolarý zaten son iki çeyrekte geliyor...bilanço konusunda da güzel beklentilerim var...kocaer içinde yenilenebilir enerji ,gýda ve tarým sektörlerini barýndýran gizli bir hazine...onda da önümüzdeki bir iki ayda güzel kaplar bekliyorum...

biz temelciler hisselere öyle %10-20 kazanalým sonra tekmeyi vurup geçelim gözüyle bakmýyoruz...gesaný biliyorsunuz geçen yýl 20 kat çýktý..ben bunun belli bir yerine kadar vardým...yani kazanmaya alýþýk biriyim...acemþah usta da kazanmayý bilen kaliteli bir temel analizcidir..onun da kazanacaðýna inanýyorum ama bu oran ne kadar olur bilemem...umarým gentaþtaki gibi sadece bir kat kazanmayý amaçlamaz...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •