Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
Katılıyorum
Üstelik boçlar euro cinsinden, euro pozisyonunu da hedge yapmışlar.
Bu borçlar geçen 3 aydada, ondan öncekindede vardı. sırası ile 9 ve 6 milyar tl kar etti. şimdi ise deli bir ihracat geliri ve 1.12 euro usd kuru ile gerçeklenmiş bir üç ay var. 11-12 milyar kar hiçde hayal değil. Amatörlük hiç değil.
Farkında olan arkadaşların, üstelik forumda da emek verip bizi bilgilendirip , almayıp eli böğründe kalırsa üzülürüm. Benim için sorun yok , ford hareketin başında . Bi 20 gün daha kaybederim. Bundan sonrası daha iyi olacak çünkü
Ben beklentimi yazdim zaten 8m ve civarı biraz üstü öyle ahim şahım kar beklentim yok kotüye hazirlikliyim ha 6 gelsin 4 gelsin sonucta kar yazacak mı yazacak herkesin fikri kendine yarin zaten neticeyi göreceğiz, amatörlük ithamı kime olursa olsun pek hoş degil gibi sanki sonuct paylastim araci kurumlar bile 8-10 m kar beklrken 5 m geldi yüzde 50 yanilma gecen yil 3. Çeyrekte paylastim yani bunun amötörlükle alakasi yok çeyreklik kar tahminini doğru yapmak öyle kolay senelik tahminlerde cok zor lakin çeyreklik tahmin cok daha zor ki kar çok oynak kara göre daha stabil satiş tahmini yaomak dshi kolay degil sonucta herkesin beklentisi kendime