,ben bigpara ve mynetten boyumun ölçüsünü aldým,bu iki kurum benden üyelik için para istedi,o zaman kesin beni forumdan kovun dedim,yetmiyormu her týkladýðýmdan reklamlardan kazandýðýnýz para diye belirttim,üstelik forumun sesini kesmiþsiniz ne iþim var benim dedim burada,kesmediler hala ikisindede üyeliðim var...bundaki yönetim yok öyle þey forum kapatýlmýyor daha güçlenecek diye belirtiyor,inanalýmmý ?hisse topikleri bomboþ,çoðuna takýlýyorum bir Allahýn kulu yok,zaten millette parada yok,bir ülkenin orta halli halký yoksulluk savaþý verirken nasýl yatýrýmý düþünsün,açlýk sýnýrý ve atýndakileri hep es geçtim,onlarý iktidar yok hükmünde sayýyor,ama oylarýda onlardan alýyor tutuncuðu dalý kesiyor,yani burada ne yazýyorsak hep ucu siyasete dokunuyor,yargýyý kendi tekeline geçirenlerden ne beklenirki,geçende bir yeðenimin eþi parasýzlýktan fetöye girmiþ onlarýn teþviði ile okumuþ polis olmuþ,uyduruk darbede fetöcü diye iþten attýlar,10 sene iþsiz gezdi,giriþimci olduðu için pazarlama iþine girdi öyleya çocuk,çoluk ne yiyecek,senelerce mahkeme kapýsýnda geri gelmedi adalet aramasý için,10 sene uðraþtý,ufak bir bakkal dükkaný açmýþtý,geliyor polisler dükkanda elamanlarýnýn yanýnda kelepçeyi takýp hapse atýyor,nedeni mahkeme kararýylan kazandýðý 3 milyon tazminat,bunu vermemek için intikam alýyorlar,bu þahýsýn durumu iyi deðil mecburiyetten girmiþ onlara yani ona itelemiþler,böyle çoklarý var,milleti fetö ile suçluyorlar devamlý,ama esas fetöcü onlar,devamlý övgü düzüyorlardý çoðunluðu,þimdide hepsi ülke yönetiminde,daha ne yazayým.
Yer Ýmleri