,ben bigpara ve mynetten boyumun ölçüsünü aldım,bu iki kurum benden üyelik için para istedi,o zaman kesin beni forumdan kovun dedim,yetmiyormu her tıkladığımdan reklamlardan kazandığınız para diye belirttim,üstelik forumun sesini kesmişsiniz ne işim var benim dedim burada,kesmediler hala ikisindede üyeliğim var...bundaki yönetim yok öyle şey forum kapatılmıyor daha güçlenecek diye belirtiyor,inanalımmı ?hisse topikleri bomboş,çoğuna takılıyorum bir Allahın kulu yok,zaten millette parada yok,bir ülkenin orta halli halkı yoksulluk savaşı verirken nasıl yatırımı düşünsün,açlık sınırı ve atındakileri hep es geçtim,onları iktidar yok hükmünde sayıyor,ama oylarıda onlardan alıyor tutuncuğu dalı kesiyor,yani burada ne yazıyorsak hep ucu siyasete dokunuyor,yargıyı kendi tekeline geçirenlerden ne beklenirki,geçende bir yeğenimin eşi parasızlıktan fetöye girmiş onların teşviği ile okumuş polis olmuş,uyduruk darbede fetöcü diye işten attılar,10 sene işsiz gezdi,girişimci olduğu için pazarlama işine girdi öyleya çocuk,çoluk ne yiyecek,senelerce mahkeme kapısında geri gelmedi adalet araması için,10 sene uğraştı,ufak bir bakkal dükkanı açmıştı,geliyor polisler dükkanda elamanlarının yanında kelepçeyi takıp hapse atıyor,nedeni mahkeme kararıylan kazandığı 3 milyon tazminat,bunu vermemek için intikam alıyorlar,bu şahısın durumu iyi değil mecburiyetten girmiş onlara yani ona itelemişler,böyle çokları var,milleti fetö ile suçluyorlar devamlı,ama esas fetöcü onlar,devamlı övgü düzüyorlardı çoğunluğu,şimdide hepsi ülke yönetiminde,daha ne yazayım.
Yer İmleri