buraya malsýz çulsuz yazmak biraz daha keyif verici.. son olarak 1.80 ile dükkaný kapadým, ama zarar yazarak.. 1.91 maliyetleri 1.80 den sattýktan sonra izlemeye geçtim.. temeli çok güçlü olanlarýn yerler de süründüðünü, ipsiz sapsýz olanlarýn kuyruksuz uçurtma gibi uçup gittiðini bir çok kere izledim.. ancak burada bunun tersini, hem izledim, hem de sopa yedim.. .üstelik sn ft-2
tüm saldýrýlara aldýrmadan, form üyelerini uyarma sabrýný göstermesini, izlememe raðmen... sonradan mal alýp ta sn ft-2 ye olumsuz tutum sergileyenlerin, sanýrým ft-2 ye bir özür borcu var...

kuyruk acýsý kötüdür birde üzerine basarlarsa daha da acýtýr.. bu senette bekleme rekoru kýrdým.. bu yüze kuyruk acýsýný çýkarmak için döndüm .. grafik hemen hemen býraktýðým gibi.. kahve haftalýkta mürdüm kanal içinde gidip geliyor.. eðer kahve 1. bölgede yaptýðýný yapar ve mürdümü kýrasa kaçar giderim.. yok 2. bölgede yaptýðý gibi çarpýp dönerse kaybettiðim 11 kademe ve biraz daha fazlasýný alýr giderim... kýsaca keyfe keder... ama göz hep çöplükte kalýr.. neden mi ??? kuyruk orda kaldý....