Alýntý Originally Posted by syvotali Yazýyý Oku
Degerli alkim liler. Gelin size bir seyler anlatacagim.

2024 genel kurulunda twitterda ugur denen bir borsaci ve sozde doktor alkim yazmaya basladi.

Hisse o gun tavanladi. O gunden sonra da onlarca kez alkim ovdu. Daha sonra bu ve arkadaslari bir fon kurdular. Bilin bakalim icinde hangi hisse yok ?

Evet dogru bildiniz. Fonun yuzde 0.1 i bile alkim almamislar. E simdi sormazlar mý adama. @druars madem alkim o kadar iyi neden portfoyune almadin?

Her zaman dedim cakma doktor fena pazarladi alkim i millete. Dogrusu genel kurulda ne kadar komisyona anlasti hep ogrenmek istedim.

Rahat uyuyor musun doktor Ugur ?
Ya tam anlamadýn yada bilinçli olarak eksik anlatýyorsun. Uður beyi tanýmam sadece twiterda yazýlarýný faydalý buluyorum ve takip ediyorum. Uður bey þirke hakkýnda olumlu beklentilerini gerekçeleriyle anlattý, 2025te iyi performans göstermesini bekliyorum dedi. Soneasýnda þirket daha önce açýkladýðý kaðýt fabrikasý ve potasyum sülfat gübre yatýrýmý ile ilgili beklentileri öteleyince tekrar açýklama yaptý 2026da iyi performans bekliyorum dedi. Anlattýklarýnda bir yanlýþlýk bir hile ben görmedim. Mal pazarlama nasýl olur bilir misin. dstkf gibi aþýrý fiyatlamýþ bir hisse söylemiþtir, sonra yarýsýna 3te birine düþer bu mal pazarlama olur. Ama alkim aþaðý yukarý 2 senedir bu seviyelerde. Bu nasýl pazarlama.. Bu yaptýðýnýz ayýp. Ve okadar cahilce ki. Adama demezler mi diyelim ki biri sana pazarladý, sen mal mýsýn hemen atladýn..