Sayfa 429/429 İlkİlk ... 329379419427428429
Arama sonucu : 3430 madde; 3,425 - 3,430 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Evet ruya gibiydi. Ama her ruyanin bir sonu var. Seker yatirim yagmur gibi satiyor. Bittik , herkese simdiden gecmis olsun. Kapanisi tahmin bile edemiyorum

2. Off of of 1.1 M lot satista seker yatirim. Haftalardir goturen kurumdu seker. Aman allahım basimiza ne gelecek kim bilir. Gun sonunu tahmin bile edemiyorum. Allah bizi korusun. Bittik

3. kapanış: 18,06 . BATTIK. Şeker yatırım çıkınca hisse kevgire döndü. Tahmin ettiğim gibi günün en düşüğünden kapanış. şeker 1.3 M satmıştı en son. Hissenin ruhuna el fatiha. Herkese geçmişler olsun. Bir rüyanın daha sonuna geldik.

4. Hey gidi alkim hey, ilk ciddi hisse yatırımımdı. Senelerce düzenli temettü vermişti.

Seni böyle temettüsüz zarar açıklayan bilanço ile mi görecektik.

Eski bir dost olarak üzüldüm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,740
     Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    kapanış: 18,06 . BATTIK. Şeker yatırım çıkınca hisse kevgire döndü. Tahmin ettiğim gibi günün en düşüğünden kapanış. şeker 1.3 M satmıştı en son. Hissenin ruhuna el fatiha. Herkese geçmişler olsun. Bir rüyanın daha sonuna geldik.

Şeker satıyorsa birileride alıyor sanki tahta taban taban gidiyor, yaw zaten kağıtın amı dibine inmiş neden korkuyorsun anlamadım ?
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

6. Seans içinde böyle kap atma adetleri var mı? Yoksa gel gel mi yapıyorlar

Alkim Kimya olarak son 2 ayda
    potasyum sülfat gübresi ihracatlarımızın hızla artmakta olduğunun bilgisini
    memnuniyetle kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Potasyum sülfat üretim
    tesisimizde yapılan bazı teknik geliştirmeler Temmuz ayı içerisinde
    sonuçlanmıştır. Yurt dışından gelen ve verimliliği artıracak özel pompaların
    ithalatları tamamlanmış olup günlük 110-120 ton üstün kalite potasyum sülfat
    üretimine başlanmıştır. Haziran sonunda Baltık ülkelerinden Litvanya’ya 800 ton
    potasyum sülfat ihracatının ardından, Temmuz ayında görüşmeleri başarıyla
    tamamlanan Sırbistan’a 1.200 ton ve dünyanın en önemli gübre trader’larından
    biri aracılığıyla Fas’a 5.000 tonluk satışların anlaşması tamamlanmıştır.
    Ağustos ayının ilk yarısında Fas’a 5.000 ton ve akabinde Ağustos’un ikinci
    yarısında Sırbistan’a 1.200 ton sevkiyatların gemileri yüklenmiş olacaktır. Bu
    satışlarımızın aynı hızla süreklilik arz edeceği öngörülmektedir. Diğer
    taraftan, Mısır’a Ağustos ayı ortasında 8.200 tonluk sodyum sülfat ihracatı
    gerçekleştirilecektir. Potasyum sülfat ve sodyum sülfat ihracatlarımızla ilgili
    bu önemli bilgileri kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz ederiz.

Saygılarımızla,
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Sayfa 429/429 İlkİlk ... 329379419427428429

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •