Sayfa 367/427 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
    ölü evinde şarkı söylenmez ama sanki bir kaç yıl önce bir flood serisi buraya taşınmış ve hisse sahiplerinin iyi niyeti sorgulanmıştı... ama bu sorgulamayı taşıyan kişi de floodu yazan kişi de epey eleştirilmişlerdi...
    son günlerde tahtalarda bazı hususlara dikkat ediyorum da yatırımcı psikolojisi hakkında çok şey öğreniyorum. öğrenmenin yaşı olmaz derler ama benim için artık geç kalınmış bilgiler. belki gençler açısında öğrenmeye vesile olur diye düşündüm. bir de eleştiren arkadaş/lar acaba şimdi hatalarının farkına vardılar mı merak ediyorum...
    not ben demiştim demek için değil ders çıkarmak için dile getirdim ve soruyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dün malı çaktınız millete, sizin için çıtır olan bir rakam ama milletin çoluğunun çocuğunun rızkı, valla çok ayıp bir şey bu yaptığınız.

Gemilerde vermiştim bunların notunu sayın bawer.

Tavan yapsada bir kaç kişi gelip patronları yere göğe sığdıramasa Ne kadar iyi niyetli olduklarından ve ne kadar çalışkan olduklarından. Ayrıca küçük yatırımcının cebindeki paraya ihtiyaç duymadıklarından falan bahsetseler. Bende okuyup bir tarafımla gülsem. Şimdi uzak olasılık ama yakın gelecekte oda olur. O mesajı yazana bun mesajı alıntılıyacağım.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

3. Şimdide olumsuzlar sıraya girdi. Ya Alka gibi 70 leri görseydi ne olacaktı ? Öyle bir ihtimalde vardı. Kim nerden bilecekti potasyum yatırımının çöp olacağını.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,991
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    savas cikmasa hammadde stoku yasamasaydi gelmezdin,
    Alkimde bu fiyatlarda olmazdi
    bana diyorsanız hiç gitmedim hep buradaydım... çünkü beğendiğim ama çekincelerim olan bir hisse senedi ve takibimde olmaya devam edecek. Yaşar Erdinç söylediği zamandan beri takibimdedir ama hisse senetlerini tanımak hakkında uzun zamana ihtiyaç varmış bunu öğrendim... bir de sanırım pozisyona aşık olmak... belki aynı şeyleri ben ALARKta yaşıyorum ve öğreniyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Gemilerde vermiştim bunların notunu sayın bawer.

Tavan yapsada bir kaç kişi gelip patronları yere göğe sığdıramasa Ne kadar iyi niyetli olduklarından ve ne kadar çalışkan olduklarından. Ayrıca küçük yatırımcının cebindeki paraya ihtiyaç duymadıklarından falan bahsetseler. Bende okuyup bir tarafımla gülsem. Şimdi uzak olasılık ama yakın gelecekte oda olur. O mesajı yazana bun mesajı alıntılıyacağım.
    Biz hep iyi niyetle, iyi gözle bakmaya çalıştık ama maalesef hep karşılığında hayalkırıklığı yaşattılar bize, dünkü satışla zirve yaptı.
    Öven övsün bir şey demiyoruz ama övmeyene de neden övmüyorsun demesinler, kazaran bir gün yüksek prim yaparsa gelirler yine. Pirzola, kara şimşek örneği gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Biz hep iyi niyetle, iyi gözle bakmaya çalıştık ama maalesef hep karşılığında hayalkırıklığı yaşattılar bize, dünkü satışla zirve yaptı.
    Öven övsün bir şey demiyoruz ama övmeyene de neden övmüyorsun demesinler, kazaran bir gün yüksek prim yaparsa gelirler yine. Pirzola, kara şimşek örneği gibi.
    İyi sabırlıymışsın Müdür beye. Ben patavatsızım. Lap diye ağzıma geleni söylerdim :D

Yıl sonu bilançoyu görmek istiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    İyi sabırlıymışsın Müdür beye. Ben patavatsızım. Lap diye ağzıma geleni söylerdim :D

Yıl sonu bilançoyu görmek istiyorum.

Eskiden ben de öyle davranırdım şimdi çok o kadar değil, şimdi müdüre ne yapalım, geçmişte de olmuştu, gerekenleri yazmıştık zaten.
    Bilançolar vs. sıkıntı yok zaten, sıkıntı olan hissenin fiyatlamaması.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Ne güzel adamlar satıyor işte parası olan alır kısa düşünmeye gerek yok ben bugün 26,70 lerden alımımı yaptım keşke daha çok param olsa daha çok alırdım…temettü emekliliği için topluyorum az az …her sene temettü veriyor büyüyor daha ne olsun mal ucuzken alınır…

Sayfa 367/427 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •