Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rodeo 14.30 kabul edilmedi.
    Burgan 225kTL %14.50 bağlandı. (Cuma günü yatırdığım mevduatın hoşgeldininin uzatması pazarlığı ile alındı, temditte bu oran zor). Yani hoşgeldinin hoşgeldinini yaptım..
    Yarın yeni bir hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldinini deneyeceğim bir 200kTL ile ama sanırım bu sefer koçum sen hoşgeldininin hoşgeldinini dahi kullandın artık sana ancak hoşkaldın veririz deyip oturtacaklar aşağıya.

Yarınki kurgum, vallahi eft limitine takılmamak için parçalı gönderdim. Bu son.... Yani artık hogeldinin hoşge.....................?!?!?!?/%+/&++&
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Rodeo 14.30 kabul edilmedi.
    Burgan 225kTL %14.50 bağlandı. (Cuma günü yatırdığım mevduatın hoşgeldininin uzatması pazarlığı ile alındı, temditte bu oran zor). Yani hoşgeldinin hoşgeldinini yaptım..
    Yarın yeni bir hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldinini deneyeceğim bir 200kTL ile ama sanırım bu sefer koçum sen hoşgeldininin hoşgeldinini dahi kullandın artık sana ancak hoşkaldın veririz deyip oturtacaklar aşağıya.

Yarınki kurgum, vallahi eft limitine takılmamak için parçalı gönderdim. Bu son.... Yani artık hogeldinin hoşge.....................?!?!?!?/%+/&++&
    Çok iyi bağlamışsınız. Hayırlısı olsun.
    Burgan 340 K. hoş geldin. 32-50 arası % 14,10, USD ye 4,00 verdi ..
    Rodeo da kaldım..temdit 35 gün % 14,25 USD.3,75

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Burgan 340 K. hoş geldin. 32-50 arası % 14,10, USD ye 4,00 verdi. ..
    Burgan dışında bankalardan da oran aldınız mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Burgan dışında bankalardan da oran aldınız mı?
    Hayır
    Sormadım.
    Çünkü ;
    Hoş geldin ile Burgan ve Rodeo'nun üzerilerine çıkamazlar..

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Burgan 340 K. hoş geldin. 32-50 arası % 14,10, USD ye 4,00 verdi ..
    Rodeo da kaldım..temdit 35 gün % 14,25 USD.3,75
    Paranın bir kısmını cuma bilanço döneminde gönderdiğim için olmuş olabilir. Bugün konuşsam bana da büyük ihtimal 14.10 diyecekti ve para 14.30 + pazarlıklı olarak 14.35 ten rodeo da kalacaktı. O yüzden bana has bir başarı değil. Temditler önemli. Temditte buna girişte 14.50 vermiştik. Bir de üstüne hoşgeldinin hoşgeldinini verdik deyip çökertmesinler de oranı.

Ancak rodeo'nun 14.30-14.25 temdit verdiği durumda burgan'ın 14.10 hoşgeldin vermesi biraz garip. Zira Bugün oranlar 0.25 düştü.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6. Arkadaşlar,

Rodeo nedir ? Yazılarda ismi geçiyor ama ben bilmiyorum ne olduğunu.

Alıntı Originally Posted by Wings Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

Rodeo nedir ? Yazılarda ismi geçiyor ama ben bilmiyorum ne olduğunu.
    Rodeo, bir boğanın üzerine binilerek yapılan bir spor, amaç olabildiğince uzun süre boğa seni sırtından atmadan boğanın sırtında kalmak.
    Tıpkı bir banka gibi, maksimum süre maksimum faizi banka'dan kendini şutlatmadan alman gerekli.

Rodeo'ya ismini veren ünlü boğalar Rodeobank (odeabank) ve burgerbank (burganbank)'tır. Bunlar çok kuvvetli boğalardır. Üstünde uzun süre tutunmayı başarana maksimum faizi verirler ve bu şekilde maksimum getiri elde edilebilir. Ama bunu uzun süre başarmak zordur. Zira sizi epey yorarlar ve terletirler. Her an dikkatli olmanız gerekir. Huzur arıyorsanız aşağıdaki seçenek size daha uygundur.

Diğer bankaları da daha sakin sütçü beygirleri gibi düşünün, üstüne biner tıngır mıngır gezersiniz, size hal hatır dahi sorarlar, eğer düşük faize razı olursanız, üzerlerinden düşmeden epey bir yol alırsınız, Getirileri uzun vadede epey düşüktür, ama size büyük bir huzur verirler, buna değer diye düşünüyorsanız rodeo'ya katılmayın. Huzurlu huzurlu takılın gitsin.

Bir de yukarıdaki 2 azgın boğadan çok daha azgın ama sütçü beygiri görünümlü boğaların katıldığı özel bir rodeo vardır. Buraya sadece çok varlıklılar katılabilir. Buradaki en meşhur boğa kırmızı boynuzlu olandır. Çok paranız varsa uzun bir süre size diğer rodeodaki azgın boğaların sunduğu getiriyi sütçü beygiri rolünde sağlar. Ama bu imkandan çok çok az kişi faydalanabilir. Zira 10mTL üstü öyle herkeste bulunmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Rodeo, bir boğanın üzerine binilerek yapılan bir spor, amaç olabildiğince uzun süre boğa seni sırtından atmadan boğanın sırtında kalmak.
    .
    Açıklama için teşekkür ederim.
    Saygılar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •