Erdoğan:Piyasa faizinin yüzde 20 olduğu bir ülkede yatırımcı yatırım yapabilir mi? Birçok sefil ailelerle karşı karşıya Kalırız
Enflasyonun %12 olduğu bir ülkede hangi enayi gidecekte bankaya parasını ucuza yatıracak merak ediyorum.
Erdoğan:Piyasa faizinin yüzde 20 olduğu bir ülkede yatırımcı yatırım yapabilir mi? Birçok sefil ailelerle karşı karşıya Kalırız
Enflasyonun %12 olduğu bir ülkede hangi enayi gidecekte bankaya parasını ucuza yatıracak merak ediyorum.
ben bu hareketin düzeltme olacağını ve 107.350 e kadar böyle kabul ediyorum..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Merhaba, ben kararımı 5 gün önce verdim, Şimdilik 133000 e kadar kademeli (her 300 puanda 1 kontrat, 132000 den itibaren her 200 puanda 1 kontrat) satışlarımı yazdım ve bilgisayarı kapattım. Long yok, SL yok, 112 bine kadar TP yok. 150000 e kadar satacağım. Bu mesajı da tel den yazıyorum. Kesin kararımdır. 160000 e gelirse pozları gözden geçiririm.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya faiz artırım sürecine girmiş 10 yıl sıfır faizle gitmiş. Yükseliş dönemi başlamış. Biz hala düşüş yeterli değil diyoruz...![]()
reis yastık altındaki altınları getirin diyor..yandaş tayfa ne düşünüyor acaba, götürür mü altınları...reise ne kadar güvendiklerini, lafına ne kadar itibar ettiklerini 1-2 ay içinde görürüz.
güzel bir satış geldi...u-100 105 den satış gelmeliydi zaten, bir sonraki hedef 106 bin...tepkinin nihai hedefi orası bence.
not: kendime haftalık 1 yazı hakkı tanıdım, haftaya bir sonraki yazıda görüşmek üzere![]()
Normal şartlarda u100 de 106 bine kadar (abartılırsa 108500 e kadar) düzeltme olabilir. Sıkıntı yok. Zaten u100 120-122 bine bile ulaşsa ben satıyor olacağım.
Şimdi denize gidiyorum, PY istediği gibi oynasın. Bilgisayar başında oturup denizin tadını kaçırmaya niyetim yok.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas değiştirdi kozalakları sattılar, başka hisseler alacaklar belki.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sayın ABKA, umarım kırılmazsınız. Sosyolojik bir tespit olarak değerlendirin lütfen.
Kötü bir şey yapıldığında suçlanabilecek kimse kalmadıysa bu kez "şeytana uydum" diyerek olay yine hafifletilmeye, sorumluluktan kurtulunmaya çalışılmıyor mu? Bir diğeri de "kader kurbanı" nitelemesidir.
Son düzenleme : RONİN; 03-10-2017 saat: 13:12.
Yer İmleri