Sayfa 164/1006 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Vob 24

biz burada ne kadar yazıp çizsekte kimsenin bunu dikkate almadığını tahmin ediyorum. sebebi ise bilgi eksikliği. yazılanların neye göre yazıldığı bilinmiş olsa tabiki değerlendirilecektir. ama maalesef borsada herkesin bildiği bilgi değildir mantığı ile hareket etmek zorunda oluyor insan.bide yük altına girilmek istenmiyor. oyunu oynayan sizler olduğunuz için alınacak yerde alındığını satılacak yerde satıldığını bilmek mümkün değil. araba kullanmasını tarif etmek gibi bişey. bak kardeş burası fren basınca durur burasıda gaz basarsan hızlanır demekle olmuyor. telaşla fren yerine gaza basılırsa adam ne yapsın.gösterdi işte!!..neyse biz borsaya gelelim. alım yönü görüldüğü gibi kuvvetli. ama direktmi gaza basarlar yoksa geri çekilmelerde yaşanabilirmi bunu da ancak izleyerek anlayabiliriz..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. credit dün aldığı malı satacam diye uğraşıyor.

3. Beş yıl önceki yatırımcı profili olsa satardın,geçti o günler.çırpın dur bakalım.

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    acele etme artiya geçsin once...sonra sortla bak bakalim nelero oluyor
    artıya geçeceğini sanmıyorum, geçerse de ek poz almak çin fırsattır, bu enflasyon ranıyla ve güçlenen dolarla endeks neden yükselsin ki , kgf sayesinde hadi banka karları arttı bu sene ama kalıcı mı? endeksin asıl değeri 90.000 bile etmez

5. Lonk divam

banka f/k'ları yalan söylüyor, artan vegiler ve azalan alım güüyle sanayi şirketleri büyük öpücüğü de tadınca ne olacak, ha bu arada havayolu şirketleri dünyada bir bir batıyor ve bizim endeksin incisi thy borç batağında, ha bence en alınası kağıt yinede thy ama şuan çook pahalı ve diğerleri satılırken nasibini alacaktır tüm endeks

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    artıya geçeceğini sanmıyorum, geçerse de ek poz almak çin fırsattır, bu enflasyon ranıyla ve güçlenen dolarla endeks neden yükselsin ki , kgf sayesinde hadi banka karları arttı bu sene ama kalıcı mı? endeksin asıl değeri 90.000 bile etmez
    90 bin olacak ama ne zaman nerden dönecek önemli olan o.... benim icin
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Sayfa 164/1006 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •