dün yazılarımız silinmiş bende yandaşlarında silinsin dedim diye 1 gün yasak yedik. belki bu yazımda şikayet edilecek tekrar yasaklanacağız. şurada 3-5 kişi var gerçekten bilgili deneyimli akıllı faydalı vs. sırf bu yüzden bu foruma giriyorum. önceden yasaklansam bile tek tek sayfaları okurdum artık hiç bir değeri kalmadı kim bilir dersiniz ki çokta tın senin varlığın nedir ki vs. doğru ama artık bu forum bana kabak tadı vermeye başladı sebebi doğruyu yazıyoruz diye yasaklanıyoruz ama onlara göre forum ile alakası yokmuş yalakalığın ne alakası var anlamış değilim her neyse. bu yazımdan sonra da yasaklanırsak eğer üyeliğimi iptal etsinler gururum hepsinden önemlidir. kovulmanında yasaklanmanında göz göre göre doğruyu kabul etmemenin de bir adabı gururu vardır.
Borsa daha fazla nasıl iğrençleşir? derken sürekli kendini aşıyor.
Her geçen gün daha da öngörülemez bir borsaya evriliyor.
Bugün bu konuda top yaptı. Bakmayın siz ziztemim uçtu kaçtı cılara.
Bu hareketlere en iyi sistem yazı turadır
Stop loss yapmanın ne kadar zararlı bir davranış olduğunu bugün her trader anlamıştır sanırım
mac yarın devam eder. yine pasife alis ve satis girecez mecbur. .asada 126.800 yukarda 128.800 git gel konya alti saat
Hamdım Piştim Yandım
Doğal seleksiyon sürekli oluyor zaten. Sürekli olarak yeni nick'ler görüyorum. 2000 öncesi platodata forumda idim. 2000 sonrası da hisse net'te. Bazen kendimi hancı gibi hissediyorum. Yolcular gelip gidiyor. İlk yıllardan beri hatırladığım kentuf, Babo, Stoch, Kutero, casAUbon artık yoğun olarak twitter da. Eski babalardan pek kimse de kalmadı. Bir kaç eski dost dışında.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu borsada ne teknikçi ne temelci ne indikatörcü ne kanalcı ne fibocu ne menkul kıymetler mezunu ne 20 yıllık borsacı hiç biri kazanamaz ancak yandaş hırsız dolandırıcı kazanır onuda söyledikmi yüzüne yalayanı değil söyleyeni yasaklar bu zihniyet. şimdi birileri gülüyor içten içten bir Solcu bir Atatürk'çü bir Cumhuriyetçi serzenişte biz .ıç yalarız hırsızlık yaparız hak gasp ederiz oysa sol aydınlar insanların daha iyi yaşaması daha adil yaşaması için hayatlarını zindan ederler. hahahahaha gülün ulan gülün o inandıklarınızın yalan olduğunu sizde insan olduğunuzu bir gün anlayacaksınız ama iş işten geçecek.
Yer İmleri