Sayfa 69/883 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 545 - 552 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Vesbe bilançosunu en erken açıklayanlardan,sürpriz yüksek beklediğimden %100 pozisyondayım,baskılasınlar bakalım 16 gün sonra görüşeceğiz.
    Bende benzer düşünüyorum. Ancak çok düşürdüler, çok mal kaptırdılar. Zaten sorunda bu.

2.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Bende benzer düşünüyorum. Ancak çok düşürdüler, çok mal kaptırdılar. Zaten sorunda bu.
    Emeklilik yatırım fonlarını yönetenler profesyonel,dürüst işlemlerinde pozisyonları temeli sağlam,beklentili hisselerde.Ne var ki doğru hisselerde pozisyonlarının bir kısmıyla zararına en diplere düşürerek sanki kar paylaşacağı birilerine mal transfer ediliyor.
    Vesbede de emeklilik yatırım fonlarının düşürme amaçlı satışları son 4-5 günde 320 bin lot(ortalama 9,68),belkide aşağı zorlamaya devam edilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Emeklilik yatırım fonlarını yönetenler profesyonel,dürüst işlemlerinde pozisyonları temeli sağlam,beklentili hisselerde.Ne var ki doğru hisselerde pozisyonlarının bir kısmıyla zararına en diplere düşürerek sanki kar paylaşacağı birilerine mal transfer ediliyor.
    Vesbede de emeklilik yatırım fonlarının düşürme amaçlı satışları son 4-5 günde 320 bin lot(ortalama 9,68),belkide aşağı zorlamaya devam edilir.
    son takas dağılımını gönderebilirmisiniz

4. [ATTACH=]8987[/ATTACH]27/09-03/10 arası
    Attached Images Attached Images

5. Versinler bakalım beklemeye devam...

6.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Bu gerçekten kısada sorun olabilir.

7. Şu sıralar zemin gevşek, alçaklarda otur gözet kendini....

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şimdi 1 kuruş için tahtayı bozan serseriler, kar sermayeyi aşarsa görürüm ben sizi 10 gün sonra...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 69/883 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •